Hope it's gonna be like this tonight..
2009-12-31 / 21:18:38 / My xmas 2009



.
Alltså mycket fyrverkerier! Jag gillar att se på dem,  men dem låter lite väl mycket  :) Just nu pangar det hela tiden, och det är så fina färger :') Aja, gott nytt år! pusss..


allmost 2010 and no dress
2009-12-31 / 09:51:47 / Knasigt!

... and i am sooo stressed! Det är väl klart att jag ska ha en klänning på mig, men då måste jag och pappa till Nacka Forum. Dem stänger 15.00 idag så vi måste skynda. Blev bara ett kort inlägg, och jag vill önska er ett gott nytt år.





Något i den här stilen kanske?


Med flyg hem till pappsen
2009-12-30 / 15:25:28 / Vardag

... Efter en tidig middag åker jag och bror hem till pappa igen. Vi har varit här hos mamma i ca. 1½ vecka. Lite trist att åka hem, Men det känns skönt också att få träffa pappa igen. Känns som om vi har varit bort i en månad :s Ville bara skriva en snabbis :) Det här kanske blir allra sista årets allra sista inlägg nämligen. Btw, idag kom filmerna från cdon. Can't wait to watch'em :>

 

.

Kisses by Emma ♥


Dagens outfit
2009-12-29 / 14:16:50 / Om mig


.

|Svart myströja - H&M | Jeans - Kappahl | Linne - Lindex |


Today & yesterday ♥
2009-12-29 / 13:26:05 / Vardag

... Jag fick lite saker med mig hem från igår. Ett linne, en bh, och proffs hårspray. Mitt hår gör lite som det själv vill nämligen, behövdes verkligen med andra ord. Allt från Lindex och gick på ungefär 250 kr. Linnet kommer nog bli min favorit om inte annat. Det va jätteskönt (Har det på mig idag)

.

 

Idag har vi planerat att gå på bio. Alvin och gänget 2. Tror att den ska vara jättebra, men egentligen skulle vi se New Moon, men den börjar gå först imorgon. Lite synd, för då åker vi hem till pappa. Och efter bion blir det sushi (A) vet ni hur länge jag har väntat på det? Det finns bara ETT enda ställe med sushi på gotland. Rejäla ilandsproblem har vi här x]

 

.

 

Jo, just det! det var något mer.. I förrgår beställde jag filmer från Cdon.com och dem har kommit idag. Yay! Det var en dubbel dvd med MARLEY OCH JAG & BRÖLOPSDUELLEN (I samma fodral alltså) och hela säsong två av GREYS ANATOMY (ja, jag har blivit beroende :s) men lova att inte mobba mig för det xD

 

. .

 

 


Snart ny design :D.
2009-12-27 / 20:59:40 / Vardag

...Och den här gången lovar jag att jag ska bli supernöjd :'D Låter det bra? Anyway, såhär har jag planerat på ett ungefär; Grått med EN färg och ett par bilder (headern), Lite fräschare med andra ord. Dessutom kommer jag att ändra färger på vissa ställen så som länkar, rubriker osv. Jag hoppas att det är klart innan nyår. Uppfräschning inför det nya året. Japp, ville bara skriva det.

.

 

Nu ska jag ta mina cheezy nacho bollar med mig in till vardagsrummet och se Dirt Dancing (Film) med mammsen och broder. Har aldrig sett den nämligen. Btw, Jag såg klart Greys Anatomy idag ;) Puuh.

 

 

 


Me like...
2009-12-27 / 20:30:39 / Vardag

.

Jaapp, Meee liike :D Så nu är dagen fulländad. Det bästa av allt är att den är gjord av en riktig kock! Jo, tro mig. Min Bonuspappas bror är kock, och han gjorde en chokladkaka till julafton som jag fick smaka. aa, och den var sådär seg som den ska vara i mitten och saftig på vissa ställen. Det var ett tunnt lager kakao på toppen också :) Åå, japp det var allt. Coca Colan däremot är inte lika Luxurious som chokladkakan. Nepp, Icas egna ca. 10 kr, Haha :'D Nästa helg lovar jag att det blir "The real original" Troo mig. Puuss!

 

 

 

 


Must have's
2009-12-27 / 15:09:09 / Must have's

.

Leggings från H&M - 99 :-

..............................................................................

 

.

Linne från H&M - 79, 50 :-

...............................................................................

.

Armband H&M- 69, 50 :-

.............................................................................

Gina tricot- 249 :-

..............................................................................................

Gina tricot- 299 :-

 


Grey's Anatomy
2009-12-27 / 14:25:25 / Kändisar

.

Igår lånade jag Grey's Anatomy Season one (säsong ett) Hela filmen gick på sex timmar, men jag såg bara tre. Måste säga att Greys är riktigt spännande att se. Särskilt när man får se från början. Haha, Vet inte änns hur många säsonger det finns :) säkert fem- sex iallfall. Nej, nu ska jag nog fortsätta att kolla. Pusss!



From the very first beginning..

.


Mellandagsrea + 1000 kr = Im happy!
2009-12-26 / 21:33:46 / Vardag

... Och ändå så har jag 900 kr kvar ;) Im impressed! Haha, trode ärligt talat att det skulle bli mer än så. Vi var på rätt många affärer.. Lindex, HM, Åhlens, Bikbok, Cubus mm. Hittade mest småsaker, men som ändå var välbehövliga. Haha, och jag behöver rätt mycket. Jag köpte bl.a. Brunpuder och Fransk manikyr (Nagellack) Ni kan ju se på bilderna istället. Pusss!



.

Eye makeup remover.

 

.

Nagellack(s) borttagning.

 

.

Depend - Fransk manikyr

 

.

Nivea Puder  (Texten gick bort när jag tvättade den med acetonservetter)

 

.

Nagelkit från HM

 

.

Örhängen, 4 par (Ena hade jag på mig när jag fotade. Totally forgot!

 

.

Sminkväska från Lindex

 

 


Trögt
2009-12-25 / 16:36:50 / Vardag

Idag gick hela familjen upp vid två (14.00). Så jag antar att vi alla var aningen trötta ;) Ändå var vi inte uppe så farligt länge. Bara till halv tre (Då somnade jag) efter att jag sett filmen ''The Heartbreak kid'' med Ben stiller och Malin Åkerman (Ja, hon är svensk) den var faktist jättebra. Betydligt mycket bättre än mina förväntningar. Jag fick ju fler julklappar efter mitt förra blogginlägg. T.ex. Adidas parfymen ''Pure Lightness'', Lady gagas senaste skiva ''The fame monster'' med bl.a. Bad romance, 1250 kr (Egentligen skulle jag ha haft 400 kr mer, men dem köpte jag julklappar för.. Jag fick nämligen 400 kr av pappa i förskott) och massoor med mer saker.

Men det bästa har inte varit ännu ;) Vi ska ju fira julafton hos pappa också vid nyår. En gång hos pappa och en gång hos mamma. Så blir det när man har skilda föräldrar. Haha, bara bra :D



Its christmas :'D <3
2009-12-24 / 15:08:05 / My xmas 2009

Jag har öppnat ett par julklappar, har fortfarande kvar en massa, Snart blir det Kalle också :'D Strålande start på dagen med andra ord. Det är bara jag, mamma och Hampus  hemma. Jag vaknade och öppnade min  julstrumpa., haha, fick lite godis och sånt i den. Vi har precis ätit lite julmat och ser på "Nu är det jul igen" på femman. Lite kul faktist. Och nix jag tror inte på tomten :')

 

-

På bilden (Mina julklappar hittills): Lumene "Eye Makeup Remover", Mascara "The colossal volum' express mascara", Mascara "Volum' express turbo boost mascara", SPA - väska (Fame) "Body lotion- Body mist- Shampoo & shower", Ögonfransböjare från Lindex, Ögonfransböjare från HM"



.

Resultatet av mascarorna :)

 

Anledningen till att det finns två utav mascaran och ögonfransböjaren är att det skedde ett litet missförstånd, men jag är NÖJD ändå ^^ Btw. Vi ska fira julafton en gång till fast hos Pappa. Haha. så jag får dubbelt så mycket julklappar.

 

 


Vad har ni fått i julklapp??

 

| God jul ;) <3 |


Nu hörrni'
2009-12-23 / 21:44:11 / My xmas 2009

..Nu är det lite mindre än tre timmar till julafton :'D Jag döör av längtan. Undrar om jag har varit snäll i år? För i sånnafall lär jag nog få dem julklappar jag önskat mig. Hoppas kan man alltid. Har redan fått 400 kronor av pappa (i förskott) men dem köpte jag julklappar för. Men lite snäll måste man ju vara tillbaka. Tror faktist att pappa fick dem dyraste julklapparna av mig i år. Men mammas har jag gjort med mer omsorg på något sett. Det blev nog lite complicated för er nu. Haha!




.

Två lager med citronkola. Mums? Mormors egna recept.

.

Våran julkola blev lite misslyckad i år, men god blev den. Haha!

.

Min ena favorit julgranskula :) Ni vet dem jag skrev om för några dagar sedan?

.

... Och min andra favorit ;)

 

GOD JUL!

 

 


Tell me: how can you fall in love with erasers?
2009-12-23 / 13:21:30 / Sötast!

Erasers = Sudd
... För det har jag gjort! Sånna som jag.. speciellt dem som tidigare har samlat på sudd (Jag vet, annorlunda hobby) som jag, samlar gärna mer och mer! Haha, jaa. Lite bilder får ni såklart, jag hittade ett par nämligen;

.



.



.



-



.



Ja, alla är verkligen sudd :0 Soo cutee..

Just one day left!
2009-12-23 / 11:51:15 / My xmas 2009

Rubriken säger nog det mesta. Mamma står och gör julköttbullar och Janssons frestelse, så det luktar i hela huset. Igår klädde vi julgranen och såg på en film som gick på tv. Urtrist var den tycker jag. Undrar om den inte hette "Surviving christmas" eller något i den stilen. Fattade inte handlinget, Helt poänglöst. Haha, har bläddrat lite efter gammla julbilder också och hittade faktist ett par ;) Bild ett ska föreställa förra årets pepparkakshus, men skorstenen gick sönder så av den delen gjorde vi ett utedass. Hahaha, ni kan se det brevid det röda ljuset. Eller egentligen var vi inte enade allihopa så det kanske blev en soptunna efteråt :s kommer inte riktigt ihåg.  Andra bilden är årets julgran.. Ååå, vad den blev fin ;) inte världens bästa ljus, men det var ganska mörkt och vi ville inte använda blixt för då blir ljuset helt... Blä! Föresten, kolla in stjärnan som sitter på toppen. Den är fluffig!! x)

.



.

MERRY CHRISTMAS, JUST ONE DAY LEFT!

Idag:
2009-12-21 / 19:12:49 / My xmas 2009

Japp, ännu en dag har passerat (Näästan), villket menas med att det är färre timmar kvar till julafton. Yaay! Hursomhelst. Idag har vi köpt en julgran. Jag är ganska lycklig just nu med andra ord :D Hoppas bara att vi får behålla den under hela jul. Vi har också gjort julgodis. Citronkola (Vet inte vad det har med julen att göra, men vi brukar göra det) och chokladkola. Men chokladkolan står fortfarande och puttrar på plattan, den ska stå där ett tag till. Men Lite MYCKET fler saker måste fixas innan julafton. Gah! Hur hinner man?? Lite  exempel bara är; Knäck, Julskinka, Pynta julgranen, slå in julklappar (samt köpa de sista), hemmagjorda köttbullar osv. osv. DÄRFÖR kommer jag nog inte att kunna blogga förräns efter jul. Jag kanske får tid över och skriver något kort inlägg då och då.. Men som sagt.. Därför säger jag.., Have yourself a merry little christmas! Pusszssar!

.

.

"We I wish you a merry xmas, i wish you a merry xm-as, i wish you a merry xmas and a happy new year!"

 

XoXo Emma


Fjärde advent
2009-12-20 / 12:26:50 / My xmas 2009

Gissa vad? Det är ju fjärde advent. Och jag har alltid trott att fjärde advent var på julafton :s Vet inte varför. Hursomhelst, jag har precis ätit frukost och har rätt trååk. Vi vaknar ovanligt sent dagar som dessa. Brukar bli vid 10 eller halv 11. Mamma vill att jag ska ta kort när brorsan åker pulka så det får jag väl ta och göra då ;) Så om en ahlvtimma eller så så går jag nog utomhus och släpar på en pulka. För det blir ALLTID så att jag tillslut också vill åka pulka och då får gå och hämta en egen hemma ^^ Jag återkommer med bilder senare. Pussss!
Btw. Någon mer än jag som ska se anna anka firar jul?


.

.

.

 


Sorry för dålig uppdatering
2009-12-19 / 23:01:46 / Familjen

... Och nu har jag ändå all tid i världen. Nej, inte riktigt egentligen.

IDAG: Hela dagen idag har jag gått på stan och köpt julklappar. Måste säga att det gick rätt bra tillslut efter att ha letat i tre-fyra timmar. Fattar inte hur vi lyckas när gotland ändå är vääldigt litet. Haha :D Jaja. Nu sitter jag i soffan framför brasan och ser på stardust. Något som tydligen alla i min familj förutom jag har sett :S Vad är det med mig, Är jag bara lite efter eller vad? Mm.

IMORGON:
Ska vi bara ta det lugnt. Inget särskilt planerat iallfall, så vi sitter nog hemma eller är ute och springer i snön.

PÅ MÅNDAG: Jaaa.. På Måndag börjar expedition julgran. Jag, mamma och hampus ska leta efter en kungsgran. Vet inte varför det blir just en sånn gran men det var något om allergi. Jag tror att vi ska spela in den såkallade expeditionen med mammas lilla blå kamera så håll utkik på bloggen. Lär bli rätt kul! ;D

"En jul utan julgran är ingen riktigt gran.."


Btw. Lite bilder från idag,, Om du vill förstora någon så är det bara att dubbelklicka på någon av dem!

strumpor
"Fick låna mammas luddiga snobben strumpor, myyysiga"

jag
"Jättefina julgranskulor som vi köpte på Rusta (Ser ut som små discokulor i olika färgglada färger. Det var ett självklart måste så dem följde med hem)"

jag
"Efter våran tur på stan, vad mer behöver jag skriva?"

jag
"Blir nog min nya facebook profilbild"



.

Jag som liten.
2009-12-18 / 16:59:27 / Om mig

Jag var kort, hade lugg och blont hår och en stor glugg mellan tänderna (Inte i den ålder jag var på första bilden) :D Haha. Inte så lik jag idag med andra ord. Långt brunt hår och ingen glugg. Sista bilden är tagen idag, efter julavslutningen.

.
Jag var väl typ fyra eller fem år på den här bilden.

.
Kvalitén blev väl inte den bästa, men ni ser väl skillnaden? :D


.



The eye - GIMP 2.0
2009-12-16 / 21:28:03 / My drawings

.

Inget säskilt. Satt och skissade lite

på min riplatta och fick det till slut

att likna ett öga. Därefter lade jag

till mascara och rosa/lila ögonsku-

gga. Som sagt inget märkvärdigt.

Jag ska börja avsluta för jag ska

lägga mig lite tidigare idag har jag

bestämt. Men ni får gärna kommen-
tera eller ge kritik osv. Pusspuss!!



.
Imorgon ska jag bli bättre på uppdatering ;)


Min julgran ska se ut så här..
2009-12-15 / 20:09:49 / My xmas 2009

mission possible pink edition

...om några år. Rosa och lila julgranskulor och stora sidenrosetter. Mjaaaaoo ;o
STORT copyright, får endast användas av mig (Jag ÄGER den här bilden) <3 höhö

Btw. nu ska jag och min lillebror gå ut till förrådet och hämta våran enorma plastgran. Vi ska pynta den. Blir nog dock inte lika fin som min version. Hahha, man kan ju alltid drömma.. Weeiiii. Pusspuss!
.


Ciao again!
2009-12-15 / 17:50:12 / Vardag


Mariah Carey, - All i want for christmas is you --->
 
Japps, hejsan igen då bloggen och du såklart. Jag skulle som sagt bara byta dator. Jag letade runt på google efter ingenting egentligen och kom och tänka på julen. Nu kan jag inte sluta. Bara NIO dagar kvar. Helt sjukt :'o Gaaaaahhhh!! Hjälp vad jag längtar. Samtidigt lyssnar jag nu på Mariah Carey - All i want for christmas is you! (Har nynnat och sjungit på den hela dagen, gissa om Quennie blev störd på det ^.^) Så ni kan ju försöka tänka er viken julstämmning det blev. Ååååå. Och idag ska jag och Hampus dessutom ta upp granen från förrådet där ute (Vi har skjutit på det läänge, länge nu) Nog för att den är av plast men en jul är ingen jul utan en julgran ;o Så det så! Nu har jag btw. räknat ut hur många sekunder det är kvar till julafton ^^ Resultatet blev.. Hehe.. 34560 sekunder. Eller har jag räknat fel nu? ;s Aja, hur som helst nu ska jag nog börja avsluta det här inlägget. Pussar!
.

                                                                         

 


Tired of drama and such
2009-12-15 / 16:24:05 / Vardag

... Kunde inte komma på en bättre rubrik ;) Haha. Men anyway, jag kom hem från skolan för typ någon timme sedan så nu börjar jag bli trött som vanligt. Hampus ska ha den här datorn snart så det här få bli ett snabbt inlägg så flyttar jag till min dator istället. Det är nämligen bara den här datorn som har fungerande webbcam.

Jag berättar lite mer senare vad som har hänt i skolan osv. Nu ska ni få lite bilder så blir det fler inlägg från min dator senare (förhoppningsvis) Puss!


. .

-

.


Vem är Lydia??
2009-12-14 / 20:41:26 / Lydia minibloggar

.. Lydia är (ni kan se henne på headern bl.a) en pigg och glad tamråtta. Hon tillhör en stor del utav min vardag och blir därför rätt ofta skriven om. Såå jag tänkte att även HON ska få chansen att skriva vad hon tycker ^^
Lydia är ca. 2 år och därför rätt gammal (i råttålder) då råttor dör vid ungefär 2½ - 3 års ålder. Men hon är som sagt väldigt pigg och jag skulle tro att det dröjer ett tag tills hon dör. Men nu får vi väl hoppas att det dröjer.. JO, jag gjorde den här kategorin alldeles nyss, så framöver kommer ni att finna Lydias egna inlägg här osv.

.OCH LYDIA

Råttor? Äckliga?
2009-12-14 / 19:26:47 / Knasigt!

..Isåfall tycker jag att månen är rosa! ;) Vadå? jag kanske tycker det. Jag ska bevisa för alla någon gång att råttor är dem mest ofarliga djuren man kan tänka sig. Denise och Anna har precis gjort sig av med skräcken, och dem har båda haft Lydia (Se header) på axlarna. Jag LOVAR er att dem är absolut ofarliga. Vad får ni allt ifrån? Anyway. Från och med idag så kommer jag att lägga in en ny kategori som heter "Lydia minibloggar" Så från och med idag och framöver så har Lydia en egen kategori. Där under läggs alla inlägg som berör Lydia. Pusspuss..

 kanske dessa bilder kan få er att ändra er?? ;) <3
-

-


-

-

.


Godmorgon
2009-12-14 / 06:42:07 / Vardag

Godmorgon! Jag gick upp vid 06.00 och har precis klätt på mig och sminkat mig. Jag börjar 08.10 med slöjd och där ska jag fortsätta på en grej som jag ska ge till ***** i julklapp :) Japps,.. Nu har vi fått snö igen (tjockare än förra gången), hoppas verkligen att den ligger kvar nu. Åtminstånde i ett par dag. Sorgligt nog kanske det har försvunnit redan imorgon. Anyway, ha en braa dag! Pusspuss


snö

                   

.


Stressigt! + Hemlis
2009-12-13 / 13:13:16 / Sötast!

Gick upp för två timmar sedan ungefär, och vi ska nog snart äta lunch snart tror jag. Dessutom MÅSTE jag plugga inför matte provet imorgon! Jag vet inte varför, men jag känner mig bara helt stressad av någon anledning :s Jo, just det. Jag har ju lovat mina sötnosar att göra en ny design och header till deras blogg. Japps, det har jag lovat så det ska jag hålla också ;) Tänkte nämligen ge dem stoooor överraskning! ^^ Thihih. Jag skämta bara.. Nej men jag tänker fixa en jättefin grej till deras blogg. Så var det med det. PUNKT. Och ifall någon utav er tre skulle råka läsa detta nu (D, A elr Q) så säger jag bara.. Grattis! hihi. Det kommer nog ta ett tag men det är det värt.

.


Men gud, förlåååt! :0
2009-12-12 / 23:43:07 / Familjen

.. Har HELT, TOTALT, ABSOLUT glömt bort bloggen :$ Shame on me! Nej, nu ska det bli ändringar på det. Japps, idag har jag varit lite här och var. Först i Nacka Forum och sedan på Filmstaden Söder. Har nämligen sett 2012, och har bara EN sak att säga... Absolut-Den-Bästa-Filmen-Jag-Sett-På-Länge-Och-Jag-Har-Sett-Måga :0 Shit, det där blev rätt mycket ändå ^^' Anyway, det var riktigt trevligt. Efter Nacka Forum (Var ju meningen att vi skulle julshoppa lite, men det hann JAG inte med, för jag hade sån beslutsångest) åt vi på Burger King. Haha, hursomhelst så var vi inne lite på Lagerhouse, Riktigt cool butik faktist, Kunde knappt hålla mig*hosthost*.. Ville faktist typ köpa.. Allt där.  Allt från en tvål som såg ut som en chokladkaka till en Tuggummimaskin ^,^ Aja, nu vet ni iaf vad jag har gjort idag.

.
Alla måste se 2012 någon gång...


Juste! Innan vi åkte till Nacka så var vi på promenad i Farsta Slottsvik (Ungefär vid Gustavsberg Centrum) där vi bodde förut. Bara för att pappa tyckte att "Vi ska gå på promenad innan solen går ner, för nu skiner solen. Ni behöver röra lite på er" -,-' *suck* Det var SVINKALLT! Och.. Vet ni vad!! Den första snön har kommit. Yaaay! Okej, förlåt, nu är jag barnslig :$

Pusspusspussar <3

.


Ursäkta mig men...
2009-12-11 / 23:45:27 / Knasigt!



.

...Stämmer verkligen detta?? Känns lite konstigt bara med tanke på att det nyss var 2009 :s Min dator är lite knäpp ibland och vissa gånger kan den till och med bevisa det. Detta är ett typiskt bevis *suck* Vad kommer härnäst.  Haha!


Jag sjunger - Last christmas
2009-12-11 / 16:24:44 / Vardag

L A S T C H R I S T M A S M Y F R I E N D S
Den här eftermiddagen har jag ägnat åt att sjunga! Hihi, var tvungen att göra flera olika inspelningar för att få det att bli bra (NÅGORLUNDA) Men eftersom att det börjar närma sig jul och att jag vill vara lite extra snäll nu när det är fredag och allt.. Såå.. Vad gör man inte för sina läsare? Quennie, du sjunger fortfarande bäst av alla och det vet du! På tal om det. Jag hade tänkt att ladda upp videon som vi spelade in på skolan (En video när Quennie sjunger) Men, i know it's sad, jag hittar inte videon som Denise skickade till mig efteråt. Mitt ljud var cepe. Och eftersom att jag så gärna ville ha den.. Med ljud! *Haha* så sa hon att hon kunde skicka den. Anyway, Lyssnas nu på min lilla sång x') Skriv efteråt vad ni tycker. Jag vet, min röst är jätteljus när jag sjunger. Puss Puss, Ps! Sången börjar vid 00:12

                             

                                                       .

Nytt utseende på bloggen!
2009-12-10 / 19:50:00 / Sötast!

... Hoppas verkligen att ni har märkt den stora förändringen! :o Ville få in lite vinter/jul feelings, jag blev jättenöjd. Och det var verkligen värt tiden (3 ½ timme), vad säger ni, är nya designen bättre än den förra?? Den inte helt färdig ännu. Ska försöka lägga till lite småsaker bara. Detaljerna tycker jag är grymmt viktiga. Men vad säger ni, Good or Bad work?

.
Dessa program (Förutom Paint som redan finns på datorn) kan laddas ner HÄR och HÄR. Gimp kan vara lite svårt i början, Photofiltre däremot är mycket smidigt och enkelt. Till Gimp kan man ladda ner PENSLAR (T.ex. Glitter, ögonfransar, blommor, snö osv. osv) HÄR kan du ladda ner penslar till gimp. Ska försöka hitta en tutorial (Beskrivning) om hur man laddar in dem. Själv vet jag hur man gör, orkar bara inte skriva ner allt nu.

.


.


Aaaw, men gud vad gulligt! <33
2009-12-09 / 18:39:37 / Sötast!

Se på klippet så förstår ni säkert vad jag menar med rubriken..
Jag grät faktist lite.. Tror jag att ni också gör. Hahaha. Det är bra kunna
engelska för att förstå helheten. Kan inte sluta skratta.. Glädjetårar!

 




                                                                               

                                                                         .

Aj, aj, aj :'(
2009-12-09 / 17:01:34 / Vardag

Ondare än såhär får det inte bli... Aj!! Jag kan knappt röra min vänstra arm. Lyfter jag den några centimeter upp i luften så värker hela överarmen. Jag vill att det ska ta slut! Jaja, det var ju mammas idé. Själv hade jag inte frivilligt tagit den. Slår vad om att jag inte hade behövt ta den. Tror inte att jag skulle ha fått svininfluensan. Anyway, nu är den tagen iaf.

.
Stackars Nasse! :'/



.


Svininfluensa spruta *check*
2009-12-09 / 08:38:32 / Knasigt!

Nu har jag varit och tagit sprutan med vaccinet mot svininfluensan. Skulle väl inte vilja påstå att det gjorde något vidare ont alls. Det kändes bara när hon stack in den och sedan kände man inte mer än så. Biverkningar har jag inte fått ännu, men det kommer väl något såsmåningom. Det gör det alltid. Sedan så ska jag ta en andra dos om ett par veckor *Jippi*  -.-' Hade det varit så att jag var tretton nu så hade jag sluppit det..

Efteråt fick jag ett litet klistermärke. Hahahaha x)


.
Klistermärket som jag fick när jag hade tagit sprutan..


Jag börjar halv tio, så ska nog gå hemmifrån kvart över.. eller någonstans där.



.


Tripp till Ikea och info om morgondagen!
2009-12-08 / 21:32:09 / Vardag

Sorry..
Hej på er alla läsare! Förlåt för dålig uppdatering (skulle ha hunnit med tre- fyra inlägg vid det här laget) men nu är det såhär va.. att Hampus, jag och pappa var på Ikea. Trååk jag vet, men pappa skulle köpa lite olika grejjer. Hur som helst, det var varmt och alla gick och knuffades (Inte vi tre då, utan alla andra kunder x) Till slut var vi klara och jag och Hampus gick och köpte glass för en femma var ;o Så himla billigt på ikea jämt!

Innan vi åkte till ikea var vi på Frisör skolan (Gymnasium i Gustavsberg) och klippte oss. Jag klippte bara topparna men Hampus klippte säker en 3 till 4 centimeter eller något sånnt. Det var faktist otroligt modernt på gymnasiet. Det ser nästan ut som ett fängelse utanför (!) Haha - Det är sant..

Nu sitter jag här hemma. Borde sätta på teven och se mitt favoritprogram, men vet ni vad??... Känner inte riktigt för det. Dricker vitaminer i vatten. Låter inte gott men det är det faktist. Liiite, lite. Smakar ungefär som geléhallon i sockerdricka med aningen saltare smak. Tolka det hur ni vill! x)

MEN, vad händer imorgon då?? Jo, jag brukar VANLIGTVIS ha sovmorgon till.. Vad är det?.. halv åtta. Men nu är det så här va att jag ska ta Svininfluensa sprutan *Gaaaaaah* Preciis den dagen då jag har sovmorgon till halv tio. Ibland blir jag bara såå irriterad -.- Det värsta är att man ska VARA DÄR halv åtta (på morgonen såklart) Och vad säger pappa då? Jo så här: "Men du har ju det nästa vecka också!" Jo, tack jag vet. Men snacka om att underskatta sovmornar.




ikea
.


Jul, Jul, alla älskar jul!
2009-12-07 / 20:43:00 / Must have's

.

1. Elizabeth Arden - Eight hour cream (Lipstick) Skiiitdyr.

Info: Jättebra nu när det är kallt ute och läpparna blir torra. Jag lovar
att det verkligen fungerar. Jag hade värsta flagnade läpparna i
helgen och jag smetade på (Mamma har dock bara själva KRÄMEN)
min mammas eight hour. Nästa dag... Gone!
Brukar dock kosta emellan 100 och 200 kronor :s


2. Mascara (Skiter i vilken, bara det är Max factor elr Maybelline)

Info: Nu är det dags för ny mascara tycker jag väl. Byta regelbundet ska man ju.
Anyway, jag ska önska mig ny mascara. Dem kan köpas överallt. Huvudsaken är 
att ögonen blir markerade och ögonfransarna långa och svarta ^^ PUNKT.


3. Jättegulligt armband (La CiCi pink) från Bagsandfashion.com

Info: Jag säger bara, vill ha, vill ha, vill ha :o SÅÅ GULLIGT!


4. Tights/ Leggings från BikBok.com.

Info: Snygga? Japps. Det tycker jag iaf.


5. Depend manikyr- set.

Info: Ska man ha fransk manikyr så ska man förbannemig ha det
noggrant gjort xD Eller? Skrev jag fel där? Anyway.. French manicure *Yaay*


6. Presentkort på SF bio.

Info: Men hallå?? Behöver jag änns förlara varför? ;s
Alla vill väl se på bio? Bio, Bio :')


7. Money, Money, Money.

Info: Jaao, om ni kollar på ovanstående rubrik så säger det en del ;o


8. BH från Lindex.

Info: Jahapp, och vad exakt vill ni att jag ska förklara mer om
Hellokitty behån med röda prickar och rosett mer än att den är
prickig med en rosett? ;o Fattar nt.


9. Halsband från Cocoo.se

Info: Cocoo har dem mest sötaste halsband ni kan tänka er :'D
Behöver jag skriva mer?? Ok.




.


 


Morgon scones
2009-12-07 / 07:12:36 / Must DO

.

Hejhej bloggen och alla läsare! Lite EDIT från igår. Jag skrev ju att jag skulle göra scones och nu har jag just gjort det. Tänkte ge er receptet om ni inte redan kan det utantill ;) Snart ska jag göra mig iordning och sätta mig vid frukosten. Scones och oboy.

.



1


Godnatt, mina söta läsare
2009-12-06 / 21:31:27 / Skola

.

I natt ska jag drömma om... Rosa marshmallows :) Nu är jag flummig (Brukar bli det vid den här tiden) Jag och pappa har precis gått igenom veckobrevet på jakt efter nödvändig information om kommande vecka. Vad hittade vi?? Ungefär ingenting. Det var väl typ sju- åtta meningar eller något sånt ;o Vad är det med Lasse egenligen? Lite tid kan han väl ägna åt att skriva. På sätt och vis är det väl bra då vi inte hittade något särskilt. Bra.. Inget att tänka på då :)


1


Tröttsam söndag *gäsp*
2009-12-06 / 20:42:16 / Knasigt!

.

Jag har sååååå långtråkigt så nu tänkte jag ge er ett långt inlägg *yaay* Jag kanske kan börja med att berätta vad jag har gjort idag? Som kanske några utav er redan vet så har jag ju (som vanligt) varit på gotland. Så med andra ord kom jag hem i eftermiddags. Jag vaknade vid tiotiden då det var två timmar kvar innan vi skulle åka mot flygplatsen (!! Ja det finns en på gotland) så jag slängde i mig frukost och fick hjälp med att färga håret. Så nu är det gjort ;D Det var nästan för lite med bara en förpackning! Skulle ha behövts två till mig som har så långt hår. Men iallfall, sedan har det inte hänt så mycket mer. Planerar lite inför morgondagen. Ska jag ställa klockan på 05.30 som jag brukar? Jaa. Måste kolla så att mina jeans blivit torra imorrn, DESSUTOM ska jag nog göra scones. btw, det åt vi till frulle imorse, elr var det igår? ;) Blev så sugen på det nu och insåg att vi har allt som behövs. Haha, vad gör man inte? Har just druckit upp ett glas varm choklad och pappa är iväg till faster (min faster och hans syster) Hampus vet jag inte vad han gör. Pet society på FB?? Skulle nt förvåna mig.


.


.
Resultatet: Before & After
I'M SOO CUTE <3


.

sthm
Dessa söta krokar vill jag ha bredvid min garderob (särskilt den rosa ;) Finns här!



1


28 dagar
2009-12-05 / 22:13:09 / Familjen

Jag börjar bli lite trött faktist. Ser på "28 dagar" på tv4 (Just ny nyheterna) Den är jättebra faktist. Idag har vi iallfall köpt hårfärg ;) Vi hann nt färga idag men vi gör det imorgon. Sedan lagade vi mat.. Köttbullar med potatismos, båda hemmagjort. Här här det inget pulvermos som gäller ;) Nej nej.. Det gick väl sådär ärligt talat. Vi fick göra om allt men tillslut så.. Jah. Spelar just nu lite på FB.. Farmville? Nejnej.. Det är, enligt mig, ett skitspel :'p Nu fortsätter 28 dagar. PuSSS!

Ville bara skriva ett inlägg innan jag lägger mig..


1

Från gotland (färga håret)
2009-12-05 / 14:00:07 / Must DO

Jag bloggar lite iallfall kunde inte låta bli ;) Nu har jag pratat med både mamma OCH pappa och därmed fått tillåtelse att färga håret *Yay* Så ifall det blir som planerat så ska jag och mamma ner på stan lite nu (men hon fick ett migrän anfall så vi får väl se hur det blir) Kanske jag kommer till skolan med mörkbrunt hår :0 Ska dessutom betala hårfärgen för egna pengar -.- så får se vart jag hittar billigast någonstanns ;) Höhö. Ljusare blir det INTE iaf. för håret kan bli missfärgat. Hur somhelst, nu ska jag gå och fixa mig lite. Wish me goodluck! (Hoppas jag hittar rätt färg)


denna
Denna färgen tror jag det blir (Färgade med den förra gången)



1

pink & green & blue
2009-12-04 / 17:02:28 / Familjen

Jag satt lite med ett redigeringsprogram (Ladda ner HÄR) och fixade en cool bild :') Mitt öga. Vad tycker ni?? Passar jag i färgade ögon? Hahaha ^^

.

.

.
Vilken färg är finast på mig? Blå var lite cool tycker jag :)


1


Till gotland med båten ikväll
2009-12-04 / 16:18:55 / Familjen

... USCHH!! Jag hatar den där båten. Och jag hatar att det tar så lång tid jämt. Jag undrar hur många timmar  jag hade sparat om jag inte åkte den. Säkert ett par dygn eller så. Men vad gör man inte.. Ska man till mamma så ska man. Och nu är det så va att det tar ett tag att ta sig till en ö i östersjön. Helg blir det iallafall :D Lördagsmys (/Godis) och Robinson framför brasan imorgon skulle jag tro. MEN jag kommer inte blogga föränns på söndag kväll då min dator hos mamma kraschade (i Oktober -.-) KANSKE är den fixad. Men jag vet inte ännu. Jag kan inte lova att jag bloggar iallfall, så mycket vet jag.

Det har väl varit en hyfsat lugn dag i skolan. Trååkigt SOM VANLIGT. Men skolan måste man gå till iallfall -.-' Jag är lite trött bara. Det är på fredagar som alla är så trötta så vi var alldeles pratiga idag på lektionerna. Vi fick ett par utskällningar på eftermiddagen. Lasse sa till och med; "Ni beter er ju som apor!" x) Det blev väl bra såsmåningom men långt ifrån lungt har det varit idag. Anna Z har nu slutat *Pust* Tack och lov. Men kommer nog ändå sakna hennes "jag- är- så- avundsjuk- på- dina- naglar" snack. Btw, vi fick nudlar och kycklingwok till lunch ;)


.



FRAMFÖR BRASAN...

.





1


Me like
2009-12-04 / 15:21:37 / Sötast!

Satt och letade på flickr.com efter söta "Kawaii" bilder. För er som inte vet vad det vad det är så betyder det ungefär "Söt" på japanska.  När det är kawaii är det speciellt i färger som t.ex. ROSA, GUL, ORANGE, GRÖN osv. Foki bloggar om bl.a. Kawaii. Nu till bilderna. Vi kanske inte tycker lika, men dessa bilder tycker JAG är sjukt söta.

1

2

3



1


God morgon!
2009-12-04 / 07:18:22 / Familjen

Satte mig precis vid datorn efter att ha duschat och rensat lite i garderoben. Jag ska alldeles strax göra en kopp varm choklad och kolla på Vakna! (med the voice). Ni vet ju att jag skrev om att jag skulle julpynta igår? Nu har jag gjort det. Eller, jag vet inte ifall det kallas för att julpynta men här får ni se en bild iaf.


jul

Om en dryg timme börjar jag skolan med idrott, så nu ska jag gå och fixa frukost. Annars dör jag nog på vägen är jag rädd. Ha en fin dag!




1


Glee
2009-12-03 / 19:34:53 / Vardag

glee

Rubriken säger nog en massa. Ikväll är det ju (Är det fjärde eller femte??) avsnittet av "succé- serien" Glee :D Är så glad att vi äntligen fick en riktigt BRA serie. Inte bara en massa såpor och skit. Ibland blir jag så trött på alla reality såpor. Allt är bara falskt! Alltihop. Dem har ju tränat och grejjer fast man inte får se det i tv. Annars skulle det ju inte funka. Eller hur? Hur som helst. Innan Glee är det ju Mammas pojkar och innan det ska jag ner till förrådet och plocka upp lite julpynt. JAG SKA HA MIN EGNA LILLA JULGRAN ;) Förresten.. Vilken är eran favorit i Glee??

1


Nu när det är kallt..
2009-12-03 / 19:19:20 / Must have's

Vinterkallt
4 tips för kalla vinterdagar!


1.
Köp ett mysigt värmehjärta från Coolstuff.se. Har även själv haft sånna för ett par år sedan. Dem funkar garanterat och är jättesköna att klämma på. När du trycker på den lilla knappen i hjärtat stiger den i temperatur. Tror att den skulle bli upp till 50 grader eller något i den stilen. Lägg den i jackfickan så håller du dig varm i 20- 40 minuter. Läs mer på Coolstuff.se (Där kan du även beställa hjärtat)


hjärta




2. Köp en mysig fleece/"gos" tröja. Finns inget mysigare än en för stor fleece tröja. Särskilt inte efter en tur utomhus. På melba.se har dem jättesöta hoodies (bl.a. med små öron på luvorna ^^) Någon gång ska jag köpa en hoodie från melba. Det har jag lovat mig själv ;) En med öron...


hoodie
(Foki har denna ;) finns HÄR!






3.
Gör en kopp varm choklad (MED vispgrädde ;) Det är...Nästan.. alltid gott. Speciellt när man gör den riktiga "versionen" och inte bara värmer på ett glas oboy (*host* Som jag brukar göra) Eftersom att jag är så generös så bifogar jag receptet också!  Sätt igång nu, gör en kopp choklad ^^


kopp

choklad
Toppa allt med marshmallows ;) MUMS




4. Byt ut ditt vanliga täcke till DUNTÄCKET (Om du inte redan har) då det blir betydligt mycket kallare på natten nu i vinter. Jag sover med duntäcke året runt, men uppskattar det som mest i mitten av vintern,. Såklart! Alla tycker ju olika men duntäcke måste ju ändå vara en utav dem mest självklara sakerna till vintern :0
dun dun




1



Ska jag färga håret mörkare?
2009-12-03 / 16:00:09 / Must DO

M Ö R K A R E ? ?
ABSOLUT inte svart. Nej, nej. Jag tänker mer på mörkare brunt. Nu när det blir vinter så är det ju mysigt med mörkare hår. Och dessutom är jag så himla trött på min vanliga hårfärg. Usch (!) Jag måste ju först prata med mamma och pappa (om jag nu verkligen vill färga det) och hitta någon som kan färga det. Pappa? NEJ :0 Hampus NEJ! Haha. Jag har ju färgat förut. Minst sex gånger så jag vet att jag inte är allergiskt elr något sånnt. Se på bilderna nedanför så kanske ni kan gissa till er hur det (KANSKE) kommer bli,

hår
Ignorera allt annat utom håret för hela bilden var... Konstig! Suddig. Hehe. Hittade ingen annan bara, Och NEJ jag är inte bra på att redigera hårfärg ibland. Bl.a. denna gången. Det blev lite grönt runt kanterna på håret. Men det är svårt att få det att se bra ut. Och dessutom kanske det inte blir exakt den färgen. Kanske blir det Ljusare (Blont?!) istället. Men det blir inte mörkare än på bilden. Det kan jag garantera. Ooo! Nu blev jag sugen på att färga håret blont igen :/ Ahja! Blir det något så blir det mörkare ;)

hår
Jämför! ;) Kan bli lite fel med blixten på och allt.. Så vet nt ifall nyanserna tillsammans är helt rätt.


1



Kusins kanin - Sule
2009-12-02 / 17:24:48 / Sötast!

Sule
Jättesöta lilla Sule. Maritzas kanin ;) Fotade honom i sommras!


1


Just Glow SUCKS
2009-12-02 / 15:51:34 / Vardag

just glow
Nej, tack till "Just glow" shampoo. Jag provade "For full volume" och reultatet blev detsamma som stoora tovor. Jo, jag lovar! Efter en natt fick jag värsta tovan strax ovanför nacken. Jätte obehgaligt. Deremot rekomenderar jag Det här shampoot. Håret blir alldeles lent och glansigt. Självklart beror detta också på vad du har för typ av hår. 2 av 5 stjärnor!

1


Winter Must have´s
2009-12-01 / 21:02:19 / Must have's

Winter

Allt som allt blir det här 1173 kr! Så jag får nog önska mig en del i julklapp ;) Det lär ju bli åtminstånde EN tripp till Nacka Forum innan jul.. Hoppas jag. Ifall pappa håller vad han lovar. Men han brukar glömma vad han säger. Ha en mysig kväll!


Signature


Blä? Elr Mums?
2009-12-01 / 16:06:05 / Familjen

gummybearSignature


Gummibjörnar.. Elr vad heter det? Vet inte riktigt :0 Men iallfall. Jag tänkte visa lite bilder osv. För skojs skull (såklart) Förresten gillar ni gummibjörnar? Det gör inte jag.. Dem är för.. Gummiga x)



Usch  
Största (Och äckligaste) gummibjörnen EVER :0

2
Samma tillverkare som ovan. Tänk vad fet man skulle bli av den ;|


1
Gummibjörn matta... Måste varit otroligt pilligt att göra den!

3
Om jag vill ha? Ooojah.



Signature 







Har duschat - Trött nu
2009-12-01 / 06:40:39 / Vardag



serie

Det här är mitt FÖRSTA morgoninlägg. Jag är så himla trött.. JÄMT och särskilt på morgonen. Ställde alarmet på mobilen på 05.40 (!) För jag ville duscha och göra mig iordning. Men jag snoozade tre gånger.. För att jag var så himla trött. Sånn är jag.. Ifall jag lixom vill gå upp tidigare en dag och ställer klockan på 06.00 säger vi, + att jag snoozar (säkert en elr två gånger) så kommer jag upp vid halv sju tiden och då har ju hela grejen bara *poof* försvunnit. Så nu har jag lärt mig att man ska räkna in snoozningarna när man ställer klockan så att det blir rätt. Hehe. Ganska självklart egentligen (Ni vet väl att jag var blond som liten va ;) Elr assåå.. Jag har färgat sex gngr)

OCH VET NI VAD?? Nu ska jag äta upp första luckan/chokladen i min rosa kalender :D

Garfield
Signature



RSS 2.0