Emma är i USA
2010-04-29 / 16:07:12 / Vardag

...Och jag saknar henne, hon är säkert i Florida nu och snart också i Disneyworld, såååå avis är jag på henne. Hon kommer hem först om 2½ veckor. Emma om du skulle råka ha internet och ser det här så vet du att jag saknar dig! ♥

 

Hoppsan!
2010-04-29 / 15:40:50 / Sötast!

...Din datorskärm är lite smutsig, klicka HÄR för att rengöra den ordentligt :)
Hihi, bli inte för rädda nu bara!


Mer om Korsö
2010-04-28 / 20:12:12 / Vardag

När vi kom dit så gick vi upp till vårat rum. Alla tjejor alltså och det första vi gjorde var att skjuta ihop alla våningsängar så att dem satt ihop. Det var nog meningen att vi skulle sova liiite men så blev det ju såklart inte! Vi dygnade och hade asroligt när vi satt i sängen allihopa och pratade (Bortsett från Saga och Emelie som klättrade upp och ner mellan brandstegen och killarnas hus & Alaufia som dansade till techno mellan halv fyra och kvart i fyra) Det slutade med att Anna... en lärare.. fick sitta och vakta oss tills vi somnade. Kommer inte änns ihåg att vi somnade eller hur länge vi sov (Kan det ha varit 2-3 timmar max?) men hon satt där iaf.

Andra dagen, igår med andra ord hade vi det rätt dött på dagen har jag för mig men till kvällen hade vi en "spökrunda" slash tipspromenad då våra fåniga lärare hade klätt sig i sopsäckar och filtar och gick runt och buade i skogen. Haha, kul var det. Vi gick i våra grupper.. vi var väl typ 8 i varje grupp & första "frågan" var uppe i fyren så vi var tvungna att springa upp av rädsla (för dem 6 långa trapporna) och när vi väl var uppe och hade svarat på frågan och skulle ner igen så är det sjäälvklart en lärare som skriker och hoppar fram längst bak i vårat "tåg" så alla börjar SPRINGA FORT ner för dem långa stentrapporna och lilla jag är ju självklart först. Så alla PUTTAR mig bakifrån och jag springer som någon jävla superhjälte. Så snabbt sprang jag! Hihi, som tur var så sprang jag inte såå snabbt så att jag snubblade.

Aja, det var bara liiiiiiiiite av allt som hänt under dem dagarna, för nu orkar jag inte skriva mer. Lite snabbt roligt bara, Korsö är egenligen en hemlig ö och man får inte vara där utan tillstånd. Då bryter man mot svensk lag.



Korsö fyr började byggas 1753 & Här inne sprang vi i kolsvart mörker med EN ficklampa - längst bak i "tåget" -.-


Vad ska jag göra..
2010-04-28 / 18:01:47 / Vardag

Nu när jag är tbx från Korsö känner jag för att göra en massor som jag i vanligt fall inte brukar vilja göra. Några exempel är t.ex.

♥ Ut på promenad
♥ Göra matte
♥ Gå och lägga mig tidigare

Iiingen aning om varför men det ser så mysigt ut utomhus, haha + jag är skiittrött trots att jag inte dygnade "igår" & algebra är sjukt kuul alltså, sedan när började jag tycka matte var kul liksom? ;o

Läängtar redan efter Emma E, Bara att vänta i 2½ vecka *suck* men har ju mina andra sötisar också <33


Skabbsäng(ar) alltså ;0


Snart bär det av mot skolan
2010-04-26 / 06:44:50 / Vardag

...och det här får bli sista inlägget innan jag kommer hem från Korsö. Det ska bli grymt kul och jag är jättetaggad. Emelie och jag bestämde att vi skulle ha "likadana" kläder på oss idag så jag hoppas att hon inte har glömt det nu. Canada - Gina Tricot Linne - Jeans! Haha klassiskt. Eeller inte, men otroligt mysigt faktist. Nu ska jag försöka kolla av facebook om det vill samarbeta med mig vill säga -.- Igår kunde ju fb inte visas av någon konstig anledning. Var det så för er också? Nåja, var något mer jag skulle skriva har jag för mig. Eller så var det inte såå - Puss & Kram ♥


Daagens som sagt :)<3


Korsö <3


Inget blogga..
2010-04-25 / 20:23:20 / Om mig

..under dessa (vad blir det?...) tre dagar. Kmr ha det bäst med mina tjejer såå. Och vi får nt ha med dator dit. Det blir blogg på torsdag alltså ♥

Korsö, korsö, packa, packa
2010-04-25 / 17:08:03 / Om mig

Det är vad som snurrar i mitt huvud just nu. Förresten min tjocka, fula, egoistiska lillbror åt upp alla kakor. Såå snål han är asså. Vad tänkte jag skriva? juste, måste packa inför Korsö. Stackars er som måste gå i skolan på tisdag. Känner medlidande :)

 


Har heelt glömt...
2010-04-25 / 16:47:25 / Must DO

Vad tycker ni om nya bloggdesignen då? Jag tycker den blev väldigt mjuk och prinsesslik. Haha, ta det som ni vill men det kom direkt från mitt huvud. Knäppo jag alltså. Nåja, det tog väl ca. 20 minuter att fixa headern samt 10- 15 att ändra färg osv.


Prinsesslikt? *tssss*


Sunday stands for shopping 2
2010-04-25 / 15:53:20 / Shopping

Haha, kom inte på någon bättre rubrik. Ni minns väl förra inlägget med samma rubrik? ;) Nåja, det blev ett par jeans från Lindex, rosa Mc Kinley gummiskor och ett trepack med strumpor. Kulkul! Så nu är min månadspeng slut. Jag skulle ha fått månadspengen idag. Hur sparsam - sååå sparsam? *naat* Nu är i allfall jag nöjd för den här månaden. Nu är det bara att räkna ner till nästa. Haha, so me style!



Har ni sett den här bilden på Kissie?
2010-04-25 / 13:50:56 / Kändisar


Bild lånad av Emelie Ohlsson
Asså, var hon tvungen att operera sig? Tycker hon var otroligt mycket finare naturlig, se på den här bilden liksom. Ni får bedömma själva men jag tycker absolut att hon var "sötare" innan hon förstorade läpparna och brösten. Men som sagt, bedöm själva.


Jag har fortfarande inte insett det..
2010-04-24 / 23:56:22 / Sötast!

Hur kan man gå från allra bästa bästisar till bara kompisar? Har alltid ställt mig den frågan. Jag saknar dem tiderna då vi var REA, jag saknar oss tillsammans. Det var dem bästa åren i mitt liv. Men jag tror inte att jag har fattat att vi har glidit ifrån varandra så mycket. Hur kunde det gå så fort? Från REA till ingenting. Jag önskar att det kunde bli som förut även om jag vet att det inte kan bli så. Vi har alla tre skaffat nya bästisar och säkert nästan glömt tiderna vi hade tillsammans även om jag har många starka minnen med oss.

Några av dem var t.ex. när vi var ute på rast och lekte att vi var olika leksaker i en leksaksaffär och vi kom till liv och skulle rymma ur våra "kartonger" Jag har för mig att jag var en såndär isbjörn som kunde röra sig och bli matad, och det var Amanda också och Rebecka var en sköldpadda. Rebecka hade en såndår blå plastlåda (som det brukade ligga hinkar och spadar i) som skal... och sedan råkade hon tappa den och då utbrast hon "PRIVATA DELAR" haha, kommer verkligen ihåg den gången.

Och sedan en gång när vi gick hem till Rebecka efter skolan och stod och åt glass och pratade i hennes kök, brevid verandadörren. Tror jag berättade att vi skulle flytta och Rebecka tillade att hon också "kanske" skulle flytta till stan.. det blev så också.

Asså, gud vad fort det gick. Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka i tiden och få uppleva det igen. Hihi, nu låter jag barnslig men så är det verkligen. Vi MÅSTE TRÄFFAS SNART! <3 REA.

Älskar också DEAQEE glöm inte det för allt i världen, ni är mitt allt

Sååå, nu har jag insett många värdefulla vänner jag har haft, NI har förändrat mitt liv föralltid, både positvit och negativt... Jag ångrar ingenting av det. Jag har haft många bästisar, från min barndom, på senare tid och helt nya också,. Men alla ni betyder otroligt mycket för mig på många olika sätt och ni lär mig nya saker hela tiden. Det gör/har gjort mig till den jag är idag. Och jag vet att ni tycker att jag verkar fånig för att jag har skrivit ett så långt inlägg men jag var tvungen att skriva av mig och verkligen visa hur mycket ni betyder och har påverkat mig. Jag trode aldrig att jag skulle få träffa så betydelsefulla människor ♥






 


men alltså seriöst!
2010-04-24 / 23:16:57 / Vardag

Har jag tråkigt eller vad? sitter inne på toaletten och äter pop corn och lyssanar på min "just-nu-beroende-av" låt. Nej jag sitter inte på TOAN men jag är inne på toaletten. *Down down turn around* Asså nu blir jag irriterad på mig själv. Vad gör jag, på toan liksom? Kan någon förklara det för mig?


Haha, the FOKI POSE (Våran humor, föörlåt) <3


Uhm, japp jag i mitten såklart *daah* hihi


Jag & Emelie bejjby <3 - gjorde bilden bredare, därför blev det miffat!

Knäppa jag! :0
2010-04-24 / 18:45:38 / Knasigt!

Nu har jag fastnat på den här låten:


Bing bang digga rigga dong First thing that I say after I wake up. Bing bang digga rigga dong I say those words before I go to sleep. Get on up it's time to dance yeah. It's so much fun being up on our feet. So we go Up up -- do the jump Move around and clap your hands together. Down down -- turn around Having fun is what it's all about. Bing bang digga rigga dong Funny words I sing when I am dancing. Bing bang digga rigga dong Silly words that can mean anything. Get on up it's time to dance yeah. It's so much fun being up on our feet. So we go Up up -- do the jump Move around and clap your hands together. Down down -- turn around Having fun is what it's all about. Ooohh One two -- me and you, Move around and clap your hands together. Three four -- on the floor, Having fun is what it's all about.

Korsö närmar sig!
2010-04-24 / 18:26:55 / Vardag

Snart blir det Korsö med klassen bästa tjejerna<3 Och jag tror att jag har allt jag behöver packa. Det var bara batterier till ficklampa som vi måste köpa + ett par gummistövlar, stövlar, kängor eller kalla det vad ni vill. Haha! Mm, godis i massor och en osynlig chipspåse som min tjockis till lillebror åt upp *host* och så min kära Vimto bubbliz läsk. Seer fram emot detta asså<3 Tror förresten att jag hittade stället vi ska bo på :D Jag är bara bääst.





Deaqee ♥
2010-04-24 / 18:15:57 / Sötast!

Ni vet inte hur mycket ni betyder för mig. Ni finns alltid där för mig och jag kommer alltid att finnas där för er, bara så ni vet!

Denise Edström Andersson, Emelie Andersson Borg, Anna Olsson, Quennie Sjöbeck, Emma Eriksson





Vimto Fizzy
2010-04-24 / 14:48:51 / Must have's



Såå gott! Godare än coca cola, oh jag ska ta med en 330 ml burk till Korsö på Måndag. Lär ju inte räcka länge men ändå. Smakar typ som dem där Bubbliz flaskorna man kan köpa på lösvikt, eller kanske lite som Redbull.


Idag (Fredag 23/4)
2010-04-23 / 21:38:31 / Vardag

När vi slutade idag så åkte vi (= Anna, Denise Quennie & jag) först till Gustavstavsbergs centrum där jag och Quennie köpte godis, det var meningen att jag skulle ha det till Korsö men vi får väl se hur det blir. Haha, efter det så tog jag och Quennie bussen till Mölnvik. Denise och Anna missade den precis och Denise pekade finger till oss haha söt hon är. När vi kom till Mölnvik mötte vi upp Maritza på Lindex som skulle köpa leggings till Discot dem skulle ha ikväll (hennes klass dårå) och jag skulle köpa Canada mysbyxor + tröja till mig. Efter det åkte vi hem till mig och tittade lite på teve och sminkade Maritza. Det blev jättefint, särskilt när Quennie lockade hennes hår. När vi var klara tog vi bussen igen till Vik där Maritzas disco var. Men när vi kom dit fick vi inte komma in - F*ck. Vi var nog för snygga ;) Haha, nejdå skämt å sido. Nej, men då åkte vi bussen IGEN(!) till Gustavsberg denna gången för att köpa chips och läsk och då kom jag och Hampus på att vi inte hade ätit. Japp, det blev en pizza att köpa hem strax innan våra busskort slutade att gälla (19.00) När vi hade kommit efter det... typ nu ja, vi kollar på teve. Mm, det var det. Liiite långt inlägg :D

Vi åkte buss SEX gånger idag! ;o




Kändisarna med & UTAN smink
2010-04-20 / 18:55:27 / Kändisar

I alla tidningar/tv så ser alla kändisar felfria ut. Det kan alla hålla med om (!) Nu har jag hittat lite osminkade kändisar. Vissa ser verkligen hemska ut osminkade. Det kunde man väl också förvänta sig för visst blir dem ju retuscherade och fixade på sina bilder. Det är inte bara sminkets förtjänst, så det så! Haha :D


LAUREN Katherine CONRAD (Känd från The hills)



Robyn RIHANNA Fenty



HEIDI Blair MONTAG Pratt (Känd från the hills)




MARY KATE OLSEN

  
Vem såg "bäst ut" osminkad?
Lauren Conrad
Rihanna
Heidi Montag
Mary - Kate Olsen

Så tyckte ni *klick*


Ni får gärna kommentera om ni vill ha mer sånt här på bloggen, jag fixar det isåfall! Bara kul att blogga om kändisar!

Låt mig presentera... Balansbollen
2010-04-20 / 17:44:23 / Om mig

Min bästa vän. När jag har ont i magen alltså *host* Eller asså, bara om man ligger på rygg. Såå, nu vet ni vad jag gör resten av kvällen. Sedan ska jag nog ta en promenad efter maten. Ska försöka hinna med allt. Det är så mycket på tv idag också. Emma får väl stressa. Till maten - ädelostpasta m. brocolli, veet.. låter disgusting men är riktigt gott.






EMMA  BALANSBOLLEN


Glam' eyes - RIMMEL
2010-04-17 / 17:46:09 / Mode & Skönhet

 

Den mascaran köpte jag på på Gran Canaria  (Typ deras Ica Kvantum) för dem har seriöst smink i deras mataffärer. Vet ni vad den kostade? 6 €, vilket motsvarar sextio svenska kronor. Sjukt billigt med tanke på  att det trots allt är Rimmel liksom ;) Den är jättebra faktist. Resultatet kan ju variera men jag tycker att dem blir svarta och fylliga av den. Något att rekomendera med andra ord.


Ny design på gång
2010-04-16 / 16:22:10 / Must DO

SOM RUBRIKEN SÄGER, kommer kanske se knas ut :)


Hihi, min bakgrund
2010-04-15 / 19:52:16 / Sötast!

Hampus brukar alltid logga in på min användare på datorn och förra veckan satte jag stopp för det ;) Visst är jag smart? Japp, visste väl det.


Bilderna från Gran Canaria - part one
2010-04-15 / 19:24:20 / Familjen



Det blev lite mer än sex hundra bilder så jag kan tyvärr inte visa alla. Bilderna kommer i flera olika delar/inlägg (Så att jag kan blogga om annat där emelllan) och dem är inte i någon särskild ordning :) Hoppas att ni tkr att det är kul med bilderna och ni får gärna komentera! Jag kan svara på era frågor i ett senare inlägg.


Bild 1 - Playa del inglés ("Engelsmännens strand" direkt översatt)
Bild 2 - Aeropuerto de Gran Canaria (Flygplatsen där alltså)
Bild 3 - Några random palmer bara, fina eller hur?
Bild 4 - En knasig lillebror på Novair... På väg DIT! Han var nog lite trött!
Bild 5 - Bussarna väntade på flygplatsen i GC.
Bild 6 - Snötäckta berg såg vi ifrån flygplansfönstret, troligen Alperna!
Bild 7 - Det nya hotellet, stora poolen..
Bild 8 - En stor fontän i en park.
Bild 9 - Också Playa del inglés..
Bild 10 - En röd blomma utanför det första hotellet. Min bästis :')
Bild 11 - Restaurangerna (fanns flera) längs med strandpromenaden/gatan.
Bild 12 - Jag & pappa på en stenmur högt ovanför strandpromenaden.
Bild 13 - Stammen av en palm.
Bild 14 - NEJ, det är inte en staty. Det är en gubbe som har målat sig över hela kroppen, jag lovar. Fett läskig var han. Och han rör på sig ibland också *ryser* Han stirrade typ på mig ;0
Bild 15 - Mina fötter i salta medelhavet, första "doppet"
Bild 16 - Lillebror springer i havet. ser ni vad glad han är? ^^
Bild 17 - Lillebror igen.. Fett skumt hopp!
Bild 18 - Jag hoppar... På något vis ;s
Bild 19 - Haha, mitt vackra hår i guess? ^^
Bild 20 - Jag antar att det ska föreställa mig på stranden?
Bild 21 - Totalt ofokuserade båda två, hihi!
Bild 22 - Visst har inte vi den här i sverige? ;o
Bild 23 - Hampus på en liten ponny! Hihi
Bild 24 - Uppe i bergen med hyrbilden, vi tar en paus och tittar på utsikten.



















Solen kom fram ;)
2010-04-13 / 17:20:15 / Vardag

Nu ligger jag och solar - Jättevarmt :D

I Can See Raindrops
2010-04-13 / 13:57:41 / Vardag

Det regnar här nere just nu och vi har precis fixat All Inclusive. Lunch buffen öppnar nu så vi ska typ gå in och ta ett bord (OMG! det ösregnar nu ;O)

wi-fi zone
2010-04-12 / 23:35:04 / Vardag

vi bytte hotell idag efter hårda sängar och två kackerlackor (disgusting, i know) det här hotellet är typ tio gngr större och har fem pooler & frukost, -lunch, - middagsbuffe. Vi har nyss ätit och jag är proppmätt, haha. I övermorgon åker vi hem till sverige igen och då lovar jag att ni ska få mååånga bilder. Idag har vi bara solat och badat.... Finns nt så mkt annat att göra när det är så varmt. Så nu är jag typ rödbrun hela jag, snyggt - not! Haha. Imorgon var det meningen att vi skulle rida kameler men eftersom vi hellre vill utnyttja vårat all inklusive så skippar vi det nu. Igår hyrde vi en bil och åkte upp i bergen och längre ut på kusten. Vi badade på en ljusblå strand (eller inte jag, för jag sprang runt och letade desperat efter snäckor) och efter det så åt vi vid en strandrestaurang och tittade på solnedgången, lovely! What about kissie då? Jo, vi åkte ju samma flygplan hit och nej hon åkte inte businessclass som hon påstår. Och samma kväll så sitter hon och jackie ferm (ni vet hon paradise hotel vinnaren?), dennis m & typ marie plosjö på restaurang roma... Samtidigt som oss. Så, ja jag såg henne. Haha! Nu blir det lite kyligare här... Skulle gissa på ca. 17 celsius. Haha, nu skriver jag som en professor i naturvetenskap. Och ja, det är kallt här nere ;) aja, sitter ändå bara i linne och fryser inte mkt. Och juste, skolan började idag. Haha, stackars er där i sverige, men jag saknar er deaqe (hur fan gör man hjärtan på en nokia eseries? Hahaha) ni får i iallafall tänka er ett hjärta :) Japp, det här inlägget har tagit mig ca.tjugo minuter ;o haha! Godnatt och sov sött - puss! Idag har vi bara bada sola . Det är jättevarmt så det fin

Spanien
2010-04-11 / 17:58:32 / Vardag

Jag ar fortfarande i spanien och kommer hem pa Onsdag. Vi sitter i en spelhall och tiden (internet) tar slut om tre minuter sa jag maste avsluta inlagget nu, tankte visa en bild pa hur solbrand jag har blivit men det gar inte tyvarr :) haha, okej... Blog you soon! <3



Är vi lika?
2010-04-05 / 19:06:31 / Om mig


Så här ligger det till...
2010-04-05 / 17:20:23 / Vardag

  • Jag har precis packat min enorma resväska - Ja, det blev en del. Riktigt tung också för den delen. Tror att jag packade för en dryg månad nämligen *chockad*
  • Jag har målat naglarna (igår) - Och blåa blev dem då. Jag gick ju runt igår (när vi shoppade) och letade efter ett korallfärgat nagellack, men hittade inte. Så det fick bli vad jag hade hemma.



Jättesugen på...
2010-04-05 / 17:01:04 / Vardag


Poor Kissie..
2010-04-05 / 16:48:03 / Knasigt!

...Har inte lärt sig att använda photoshop ännu!



Btw, läste på hennes blogg att hon skulle åka samma dag som jag. Ska spana efter henne så kan ni få höra lite gossip! Haha... Slår vad om att hon inte är så kaxig som hon verkar :D


A few pictures
2010-04-03 / 22:22:11 / Vardag

Har ätit A LOTS of Candy :D


Hihi, ser ni HampeDampe i bakgrunden?

Min låtsaspappas brors hund och jag :D


Stockholm - Arlanda
2010-04-03 / 12:43:45 / Vardag

Nu ser jag på Stockholm - Arlanda (som rubriken säger) Rätt kul att se faktist. Måste ju känna igen mig när jag åker på Onsdag ;) Fett mkt kriminalitet där ju.. Usch! Men tur att det finns så många vakter där då..

Det jag ser fram emot mest nästan är faktist att sitta där på flyget se när vi flyger över spanien. Jag älskar att flyga ibland nämligen och just nu är det något jag vill jättemycket. Haha!



Naaw
2010-04-03 / 12:14:39 / Vardag


... Titta vad jag hittade. Lite ögongodis! Ja, för om ni undrar så har jag tråkigt just nu. Vi ska snart ut till Tofta och fira påsk med hela familjen. Kul kul :) Imorgon åker vi hem till pappa igen.. 
     

Vilken är eran favorit? ♥

Spain
2010-04-02 / 22:18:37 / Vardag


Jag är en taggad boknörd
2010-04-02 / 20:29:49 / Vardag

Emma - Tack vare dig har jag blivit en riktig boknörd! Uhm, toppen! *NOT* Men emma, asså f*n vad boken var bra. Tillsammans av Denise Rudberg. Läste ut dubbelboken (ettan + tvåan) på en dag. Det ni! Slå det.. Det var typ trehundra sidor ju. Shiit! vad snabbt jag läser alltså. Men heter man Emma och väl har börjat läsa en bra bok, ja asså då är man fast! ;o Men jag ska försöka köpa trean innan spanienresan - Gaaah, ville ju spara några sidor av boken till flyget ju.

Nu är det... Vad blir det? Typ fem dagar kvar till spanien. Sjuukt taggad asså  :) Men nu har Talang börjat, och det vill jag se faktist. Pussokram ♥

Btw, fick reda på att jag framöver kommer att få 500 kr utöver min månadspeng att köpa kläder för (VARJE MÅNAD) Guud, vad skönt. Tänk att kunna bestämma vad man vill köpa själv liksom.. Sedan när jag fyller tretton så kommer jag att få ett "bankomatkort" typ. Hihi!

RSS 2.0