HISS & DISS v. 22
2010-05-31 / 16:02:24 / Hiss & Diss



Sommar! Äälskar att sommaren äntligen har kommit. Men nu tycker jag att det nästan haar blivit lite föör mycket sol och varmt. Håller ni med? Jag brukar alltid längta till sommaren på vintern och vintern på sommaren. Haha, ångrar mig alltid sedan när det blir sommaren/vinter igen. Nu är sommaren här iaf.

Skolavslutning Snart är det Skolavslutning. En vecka och tre dagar eller något sånt kvar. Har redan köpt klänningen från VILA och farmor sydde upp axelbanden så nu är det nästan klart. Inte riktigt helt säker på vilket par skor jag vill ha, men det återstår att se!

Frysta hallon Slår godis med hästlängder. Synd bara att det är så dyrt med hallon. Visst, frysta hallon är inte dyrt men färska. No! Aa, men dem ska vara frysta! ;]


Vänner som inte står för vad dem säger Känner och har känt många som håller på så. Varför inte bara säga som det är? Det blir bara värre i längden. Kan alla stå för vad DEM har gjort och inte skylla på vad andra i dess omgivning har gjort. Skyll inte ifrån er för ni blir bara stämplade som osäkra och hur kul är det? Inte så värst va? För jag lovar att det bara ger negativa tankar och rykten i framtiden. Det slutar med att ni inte har några vänner. Ingen kommer gilla er. Bara ett tips från mig till alla som läser bloggen. Oavsett om vi känner varandra eller inte. Ta åt er ni som skyller ifrån er! Sköt erat eget for god sake ;o

Bussar utan AC (AirCondition) Man dör seriöst om man sitter på en buss utan AC. Fråga mig för jag vet verkligen konsekvenserna av att sitta och svettas ihjäl på en illaluktande buss. Inte kul!


KÖP, KÖP, KÖP
2010-05-31 / 15:16:18 / Mode & Skönhet

Dessa är jättebra. Har bara den vit/grå/ljusrosa. Asså, den näst längst ut på båda sidorna. Diss för att dem är så dyra, men man får mycket för pengarna. Tror att det var 190 kronor för två flaskor med 750 ml. Men köp dem för dem är riktigt bra tycker jag. Kan ju självklart variera från person till person, men över lag :)


Sotis (Eller SÖtis som jag brukar säga)
2010-05-31 / 14:47:38 / Vardag

Det var faktiskt Zari som fotade med min kamera. Visst är hon duktigt? Bara för det måste jag länka till DERAS blogg: Här! 





Men snälla...
2010-05-31 / 14:27:16 / Knasigt!

Vi ska börja sjuan inte sexårs. Kan alla bete sig som vanliga människor gör utan att bråka osv. tyck vad ni vill men jag vill inte bråka med någon. Det är bara omoget och det som har varit, har varit. Det är bort redan. Så sluta ta upp saker som bara gör situationen värre. Kan vi försöka lösa det som är NU inte det som hänt. Även om vissa tycker att dem inte har gjort något. För vi gör sakerna värre annars. Även om ni inte tror det! Vissa av oss är redan vänner liksom, så sluta klandra oss. Vi kan förlåta... Men kan du? Barnsligt annars *suck*




Hemma från skolan!
2010-05-31 / 14:14:47 / Vardag

Vi fick sluta tidigare idag, eftersom att vi hade idrottsdag och därmed schemabrytande dag. Så nu sitter jag ute på balkongen och äter vaniljglass med hallon, det är mums efter en svettig dag utomhus. Tror att jag kanske ska bada med Hanna och Denise och någon mer. Hörde inte. Visste ni förresten att det här är första gången som jag sitter på våran balkong sedan vi flyttade hit för ett halvår sedan. Bortsett från Nyårsafton då jag ställde ut en coca cola flaska så att den skulle bli kall. Haha lite roligt tycker jag ändå att det är. Men, men någon gång måste ju vara den första eller hur?

Bilder från nu :) Fotade med Systemkameran.





21 dagar kvar nu bara!
2010-05-29 / 17:30:42 / Must have's

...Innan jag fyller tonåring, det gillar vi, eller hur? Så mamma bad mig att göra en önskelista på vad jag vill ha i födelsedagspresent. Just nu är det inget som jag verklien vill ha eller så.. Lite kläder osv. men inget märkvärdigt. Pengar är det absolut bästa men även det absolut tråkigaste. Fattar ni? Jag vill liksom ha mycket pengar men det är ju tråkigt att ge sådant vad jag förstår?





ETT: Pengar. Skulle inte sitta helt fel asså :')

TVÅ: BaByliss Locktång Press N' Curl Ceramic (Rosa Bandet). 10 kronor går till Cancerforskning. Kostar 395 kronor på Eleven.se - FINNS HÄR.

TRE:
Lee Stafford värmeskydd. Kostar 59 kronor på Eleven.se - FINNS HÄR.

FYRA: Vidal Sassoon plattång. Kostar 399 kronor på Eleven.se - FINNS HÄR.

FEM: Pink Leopard Bronzing Rouge. Kostar 295 kronor på Eleven.se - FINNS HÄR.

SEX: Ballerinaskor med Guldkedja från Have2have.se. Kostar 298 kronor - FINNS HÄR.

SJU: Rosa quiltad väska. Kostar 398 kronor på Have2have.se - FINNS HÄR.


Uppdaterar om jag hittar något mer intressant. Detta är allt jag har hittat nu :D

 




BaByliss Locktång Press N' Curl Ceramic (Rosa Bandet)


Shit! vilken dag asså ;0
2010-05-26 / 21:44:16 / Vardag

Det blev en långd dag, detta :') Först åkte jag med Emma hem till henne och hämta hennes simsaker (Hon skulle ha simträning) sedan fick vi skjuts till Gustavsbergsbadet och efter det blev det bussen till Grisslinge där vi träffade Lily, Zari, Amanda, Tova och Quennie. Vi åt lite där och sedan hämtade pappa mig och vi åkte hem. Eller juste vi åkte till farmor och hämta min och Hampus motorcykelhjälm som vi ska ha när vi åker med pappa ;) Japp, och efter det blev det hem. Nu har jag laddat över en himla massa låtar t min ipod via limewire. Så bra! Bl.a. Annas favvolåt ;) Mm, så det var det då. Imorgon sover jag hos Quennie, för Hampe-Dampe och pappa ska till boda borg med hampus klass.


Vågor ifrån spanien! :)


Haha, Tassels. Jag tror att jag dör!
2010-05-25 / 21:14:14 / Sötast!

Haha, älskar när hon säger "Tassels" och "Flimsig" hon är nog den skönaste i hela USA. Seriöst då asså :o


Landet aldrig någonsin
2010-05-25 / 20:53:39 / Vardag

affich
Anna, Felix, Marcus ^^

Veet, liite retard är jag.. men bättre än aldrig va? Dn var sjuukt bra tycker jag, och Anna är verkligen BÄSTA dansaren. Såå bra var hon! Synd att vi inte var där när hon skaka rumpa ;'( haha ♥


Ja, Quennie - Tamagotchin!
2010-05-25 / 20:40:57 / Sötast!

Man bara, Shiit! Asså, herregud. ALLA hade seriöst en tamagotchi när vi var mindre. Åtminstånde när den första kom ut. Har för mig att jag var först i klassen med version ett. Kan ha fel, men jag kommer ihåg att alla ville bil vänner med alla och gifta sig och skaffa barn och allt vad det var! Tror att vi la av med tamagotchi i början av fyran, eller något tidigare. Jag har typ fortfarande kvar tre hos min mamma men batterierna är slut. Ni vet sånnadär runda små batterier som tar slut efter någon månad. Alla olika tamagotchisar hade olika mönster och färger. Det var det som var det roliga. Och om man hade en "ovanlig" tamagotchigubbe så ville alla bli vän med en eller skaffa barn med den tamagotchin. Haha! I remember... Alla blev ju äldre efter ett tag också. Helt sjukt hur många "utvecklingar" det finns.

Men min kusin asså. Jag måste berätta vad han sa till mig! Det var efter att jag hade varit på Viks Skola. Markus hade köpt kulor på Lekit, och när vi sitter i bilen på väg hem igen så säger han helt spontant; "Emma, leker ni med kulor i eran klass?" och jag sitter där brevid honom och håller på att dö av skratt. Jag tror inte att han vet att jag går i högstadiet. Han går i ettan, så han är typ 8 snart. Men i allfall, han tycker att jag är jättekonstig där jag sitter brevid honom och typ fnissar. Tillslut säger han; "Vadå? Gör ni det eller?" och då börjar jag ju såklart skratta ännu mer, men jag lyckas klämma ur mig; "Markus, vet du vad Tamagotchi är?" Och då glor han på mig som om jag vore dum i huvudet. Haha, och så svarar han "Nej, vad är det??" Asså, har dem typ slutat sälja det eller? För asså, vem f*n vet inte vad tamagotchi är? :'s Haha, ja. Bara för det känner jag mig sjukt gammal. Så förklarar jag för honom var det var och allting men han ser fortfarande ut som ett frågetecken. Haha, såå söt!





Man har ju varit busig också!
2010-05-25 / 19:25:15 / Om mig



År 1999 - Haha, hur gammal var jag? Typ 2½ eller något sånt. Haha, I can't stop laughing :')


Maajj gaassh!
2010-05-25 / 18:50:58 / Vardag

Hör på henne, hon sjunger bara heelt amazing, eller vad tycker ni?
Hon låter lite som en blanding mellan Tina turner och Beyonce.. eller typ något sånt ;S Spola lite för att komma t. själva sången. Btw. Emelie har nt kommit! Undrar om hon bara är allmänt seg eller om hon har sprungit vilse, hoppas inte att hon har sprungit vilse asså för då är det allvar *hihi*


Kanske jogga m sötaste Emelie!
2010-05-25 / 17:53:33 / Vardag



Om det blir som vi har chattat så kommer Emelie snart och vi går ut och joggar. Det är fett skönt nu när det varken är för kallt eller för varmt. Inte för att det är särskilt varmt JUST NU men det är det nu i Maj månad ;) Har bestämt mig för att jogga på Tisdagar nämligen. Vet nt om Emelie vill vara med på det, och vet nt änns om jag kommer att kunna hålla mig till det. Kan bli svårt, haha! men ja. Som sagt, Emelie kommer snart och jag sitter nu och äter hallon ;o Fett gott om dem är frysta eller hur Emelie? ;')


Which pair of shoes?
2010-05-25 / 17:13:01 / Mode & Skönhet



Osäker på vilket par jag vill ha på avslutningen ;s Om klänningen är vit så är det väl rätt tråkigt med vita skor också? Tycker ni inte det kära läsare? Eller... Jag vet inte vad jag tycker. Bild ett är alltså ett par typ "mörkblå" pumps från HM - Tror jag köpte för ett halvår sedan eller något sånt.  Dem vita från Skopunkten (?) /Dinsko. Dem svarta har jag haft typ ett år och dem passar fortf. haha, mina fötter och händer har typ slutat växa ju!
Sååå, ettan tvåan trean?


Lite bilder från spanien bl.a.
2010-05-24 / 22:00:09 / Vardag









Alla bilder är från Spanien. Ni får flera ngn annan dag. Nu är kameran rensad från alla bilder (aah, sweet) och lilla jag ska snart gå och lägga mig. Först blir det mer PLUGGA inför det där f*cking provet imorgon. Förlåt för ordvalet men jag är helt pissed off på det. Förlåt igen :$ Puuss!


Laddar över bilder... Så länge
2010-05-24 / 20:46:02 / Sötast!




Hate these tests!
2010-05-24 / 20:20:23 / Must DO

Aahhh!! Vi har f*n spanska prov imorgon. Jag SUGER på Ar- Er- Ir verb så det måste jag verkligen träna stenhårt på nu. Assååå!! Varför? Sedan är det No-prov nästa tisdag, eller om det är på torsdag (nu blir jag osäker, måste kolla läxsidan :s) och Engelska prov nästa Tisdag. Gaaah! Jag dör seriöst snart. Bara för det blev jag jätteosäker ;s Inte bra, inte bra. Men Glosboken.se är att rekomendera!

EDIT: Japp, Torsdag = Engelska prov!



Love Train for life asso!
2010-05-24 / 19:47:37 / Kändisar

 




I JUST LOVE, LOVE, LOVE, LOVE THEM!! ♥


Hey, hey, hey

Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains
I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind
Your sweet moon beam, the smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do...tonight
Hey, hey,hey

Just in time, I'm so glad you have a one-track mind like me
You gave my life direction, a game show love connection we can't deny
I'm so obsessed, my heart is bound to beat right out my untrimmed chest
I believe in you, like a virgin, you're Madonna, and I'm always gonna wanna blow your mind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do...tonight

The way you can cut a rug, watching you's the only drug I need
You're so gangsta, I'm so thug, you're the only one I'm dreaming of
You see, I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be
I want the world to see you be with me

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do tonight,
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do...tonight
Hey, hey,hey


Hey, hey,hey

Tonight


VAD HÄNDE? <3
2010-05-24 / 19:41:14 / Sötast!


Shit! Vad hände nu då? Var det något jag skrev eller vadå? Jag har liksom inte haft så många besökare på länge. Jämför från i fredags (21/5) till nu. 25 UNIKA! Tack älskar er söta läsare =)<3


Ja hörrni...
2010-05-24 / 18:53:38 / Vardag

  • Kul att vi ska äta fiskpinnar till middag!
  • Kul att jag och Emelie ska jogga efter maten!
  • Kul att vi har spanska prov imorgon!
  • Kul att jag och Emelie hatar *****!!
  • Kul att jag såg en fågel som flög ur en fågelholk nyss!
  • Kul att jag måste städa på rummet!
  • Kul att Quennies ballkong kryllar av gröna små löss.
  • Kul att Emelie jagade ner mig i vattnet!
  • Kul att jag har 4 kronor och 24 öre på min mobil!
  • Kul att jag nästan dör i solen!
  • Kul att ingen rolig är inne på skype!
  • Kul att jag har ett liv!! *host*



    Kul att jag och emelie är söötast i världen! ♥

 


Pappa kommer snart hem från London
2010-05-23 / 18:43:00 / Vardag


Undrar om han har köpt något till mig och Hamps-Damps? Kanske Jellybeans som jag sa att jag ville ha. I hope so. Men vet ni vad? Jag behöve inte något därifån - är bara glad om han kommer hem utan att ha störtat. Haha, jag vet att han kommer tillbaks. Inte något att oroa sig för tycker jag.


Some old pictures...
2010-05-23 / 18:33:10 / Om mig

Från farmors data, jag vet typ inte så många men här har ni mig när jag var lite yngre =)





På första bilden står jag i båten tsm med pappa, som jag har klippt bort, haha. Och på andra bilden så fyller jag 9 och ska ha pyjamasparty, därför har jag och Hampus pyjamas på oss. Ja, det är faktist Hampus i blått, så sjut långt hår hade han. Det var btw, utanför lägenheten i vik. Något år efter det var några psykade, förlåt för ordvalet, ungar som skjöt upp en raket rakt upp i studsmattan (Typ där i mitten där vita ringen är) så att det blev ett stort hål, dem kan ju knappast haft ett liv asså -.-

Tredje bilden - Från vänster är Maritza, Morgan, Markus, Hampus och jag, typ ute på promenad, måste ha varit ett tag sedan den bilden togs. Hagaberg var det och vi flyttade där ifrån 2004 liksom. Shit! hade man ens uppfunnit kameran då? ;o (Haha, drev men typ ju)

Ser ni någon likhet - då och nu?


Hemma från Qk
2010-05-23 / 17:12:36 / Vardag

Haha, drev Quennie! Men ja, sov hos henne i helgen. Fredag - Söndag och vi hann bada och åka in till stan. Emma hade inga pengar med sig men det hade jag och Quennie. Jag köpte min avslutningsklänning men var den kommer ifrån tänker jag inte säga, - its a huge secret you know! Nejmen, bara Quennie och Emma vet det. Våran lilla hemlighet nu framöver. Köpte en vit, men hade varit mkt finare med den Nudefärgade. Tydligen fanns den inte där jag köpte den. Sista S-storleken och dem skulle typ inte få in några fler. Tur att jag hittade den iaf. Under femhundralappen och det är ju ändå rätt bra pris, eller hur?

Japp, och nu har jag huvudvärk för vi gick och la oss vid tretiden igår. Skypade med Victor och Oscar som typ lyssande på fjortisdunk man bara, what, haha? Men nu orkar jag seriöst inte blogga mer tror jag. Btw. Grattis Zari 16 år idag!


Så ser den ut iaf =)


@ Quennies house
2010-05-21 / 21:50:35 / Vardag



Det handlar om att bjuda på sig själv, right? ;)

Ja men seriöst!
2010-05-18 / 20:36:59 / Vardag

Känns som klockan är runt halv fem men hon är liksom snart halv nio. Alltså, hur blir det så? Det måste ju vara för att det är mycket ljusare ute nu. Och varmare också, typ 17.9 grader utanför vårat köksfönster. Hur som.. (Haha, så brukar våra lärare säga ju) så ska jag snart ta ett lååångt kallt bad. Ehm, kallt var att ta i men nästan iallfall. SÅ SJUKT VARMT IDAG! På gympan sprang jag och Emelie runt och joggade i 23 grader typ. Fatta vad varmt det blev. Sedan när vi skulle till Vik och stog vid busshållsplatsen så sa jag; "Hoppas det finns AC (Aircondition) på bussen nu" Och Emelie fd. blondin säger då; "Ja, och så har dom öppna fönster också" Haha, jag hade svimmat annars tänkte jag då. Och gissa vad? När vi kliver på bussen så har dem ju varken AC eller öppna fönster, suck. Men Emelie, det gör inget, haha. Älskar dig ändå. Synd att du inte hann krama T***e innan vi gick. EMMA ÄR HEMMA IGEN, btw!!


Ser fett sur ut, men tog bara någon random :)


KOM HEM NUUUU!
2010-05-13 / 15:32:07 / Sötast!

Jag är seriös. Kom hem nu, snälla Emma orkar inte vänta längre nu!


Hihi, ser ni mig - Jag gungar!

White nails
2010-05-13 / 15:07:07 / Mode & Skönhet



Igår roade jag mig med att måla naglarna vita. Varför dem blev just vita vet jag faktist inte. Det var den vita från "Fransk Manikyr" settet som jag använde och det blev faktist rätt bra, även om det kom lite utanför osv. men det kommer ju lossna av sig själv till slut. Sedan förstärke jag med lite topplack så att det håller längre. För jag lovar att det håller i minst en vecka extra om man bara stryker på ett extra lager topplack. Såå, nu är mina naglar vita. Hoppas inte att jag håller på att pilla bort det sedan bara. Kanske är kvar till avslutningen t.om. bara tre veckor kvar nu typ.. Eller den 11 Juni. 8 dagar innan min födelsedag och prinsessans brölopp (F*ck them, förlåt men allvarligt. PÅ MIN FÖDELSEDAG JUST!? ;o)

Älska musik + The Chipettes!
2010-05-12 / 19:27:37 / Kändisar

Hey, Soul Sister - "Your sweet moonbeam"


I MITT HJÄRTA, HAHA ♥


Blandade bilder
2010-05-12 / 18:31:17 / Sötast!








Lite nödvändigt info bara. Andra bilden har Emelie Sötaste gullunge fotat och det ville hon att jag skulle säga liksom. Söta unge! Och sedan så är Anna fotografen till sista bilden - Men asså utan mig hade det varit inget. Btw, har fixat skuggor osv. på den bilden om ni undrar. Ja, Anna du är en bra fotograf ;)


På tal om ingenting
2010-05-12 / 17:32:53 / Vardag

Quennie gick nyss hem (nyss var att överdriva men ni förstår vad jag menar..) och jag sitter och knaprar på våran smått brända kladdkaka. Den blev faktist väldigt god ändå. Idag på lunchrasten gick vi, Emelie, Denise och Jag hem till mig och "gick ut" med Lydia. Ja, ni läste rätt. Vi var ute och gick med henne. Det blev bara en kortis. För sedan var vi tvungna att gå/ åka buss tillbaka till skolan. Emelie snodde med sig min kamera. Tsss, aa men hon hann inte använda den mer ändå. Nu ligger den i väskan i hallen och jag ska ladda över alla bilder. Tror Emelie sa att det var 1400 någonting på minneskortet så det är nog dags nu. Igår var jag med Maritzaaaa och Emelie. Vi åkte först till Viks skola för att hämta söta lilla Maritza (Eller Mauritza som Emelie säger *fniss*) och Emelie ville innerst inne träffa T**** och hon och Maritza är ju friiiends as you know. Genom mig och Tobbe alltså. Eller Tobbe och Tobbe, men asså, jaa Maritza berättade om Tobbe så jag kunde säga till Emelie. Fattar ni? Nej det gör ni inte *suck* Mm, men så efter det så "stalkade" vi honom till Värmdövallen. Nej så var det inte men nästan.. Eller hur emelie? ;] Sen blev vi så sjukt törstiga så vi var bara tvungna att gå till Coop Konsum (Vad heter det ;s) och köpa Päroncider och Kakor. Så gick vi ner till Värmdövallen (eller upp) och satte oss på fotbollsplanen och snackade om lite allt möjligt samt göra volter och kullerbytter och allt vare nu var. Vi försökte spela in ett videoinlägg men jag vet nt om det blev bra *fniss* Jaaaja. Pallar inte skriva mer nu typ. Eller juste, vi hade matteprov igår och vi fick tbx det idag. Jag är fett stolt asså för jag fick 17/20, asså sjutton av tjugo. Som var rätt. Och då var det ändå bara tre SLARVFEL.. Ska ha omprov på ETT tal på Onsdag. Palla att man får  omprov på ett tal liksom. Stört tycker jag, men sånt är livet. Typ bästa resultatet jag fått någonsin i matten. Det var Kortdivision som jag fick fel på. Och en av dem tre felen var att jag hade GLÖMT att göra en C-uppgift. Ååå, dumma jag alltså för den var hur lätt som helst liksom. Två gånger någonting blir 14. Lätt, lätt, lätt. 7 är svaret hörrni. Nu är jag både jättestolt och oerhört arg på mig själv att jag slarvade på dem uppgifterna. Annars var jag fett duktig. Ooooj, vad långt det här inlägget blev. Amazing att ni orkade läsa allt ;s Hade inte jag orkat om jag var ni. Sorry, ska inte skriva mer nu. I Promise! Puuuuuss ♥

♥ EMMA JAG SAKNAR DIG SOM FAN, KOM HEN NUUU! Förlåt för svordomen men jag var tvungen, för jag saknar henne sååå mkt. Ni anar inte hur mkt jag saknar henne.


Vi är ju bara föör söta alltså.. Aw, Emmaaa!! KOM HEM.


Du är vad du äter...
2010-05-12 / 16:47:26 / Knasigt!

waterlemon
Vattenmelon, hahha

Carrot
Haha, fan vad klockren!

Strawberry Jolie
Angelina Jolie som jordgubbe x)

Grass Horse
Stackars häst, haha!

Baby Pear
Baby päron :')

Egg=mc2
Haha, kan ni se vem det är?

Got Lemons?
Citronmannen dåra..

CastAway CocoNut
Det ser ju helt sjukt ut ;o

Pink Pepper
Pink blev en paprika!

you say tomato...
Undrar om han/hon blev mobbad på dagis!

Tommy
Ett år yngre här säger vi.. haha

Alla bilder från Worth1000.com


Med Quennie Quinoa
2010-05-10 / 17:56:13 / Vardag

Haha var tvungen att skriva Quinoa för när vi var på Sjöliden så skule vi bita ihop läpparna och säga en frukt/bär/grönsak - You name it, som började på sin egen bokstav. Och då sa Quennie Quinoa, haha lät sjuukt roligt. Just nu ligger Quennie i min säng och sjunger och provar mina pumps. Haha, kul vi har va? 

På vägen hem så räknade vi sniglar som låg på vägen. Kul liv egentligen :p Haha, NOT! Men aja, Q stannar till middagen och sedan skjutsar vi hem henne. Först tror jag att vi ska spela lite pingis. Men asså, då måste vi gå till Konke och be om nycklarna. HampeDampe får fråga isf. Men jaja. Pallar inte blogga mer nu.


SKA FOTA NU
2010-05-08 / 22:09:17 / Vardag

* Kameran på laddn. men typ laddat klart nu så ska fota lite. Lovar att lägga upp bilder på bloggen imorgon kanske. Pallar inte dtan mer. Btw. någon sööt som vill hitta på något med moi imorgon? Typ kommentera eller messa eller ngt. Pööss <3

Hoppas hon driver!
2010-05-08 / 22:01:53 / Kändisar

Heidi Montag vill nu göra en till bröstoperation då hon påstår att dem är "för små" Som nog de flesta redan vet så gjorde hon mycket stora ingrepp och skönhetsoperationer i november förra året vilket chockade många. Jag fattar verkligen inte poängen med det hela. Är det Spencer som står för det? Många källor säger att "han operade" henne efter en bild han hade i huvudet utav den perfekta Heidi. Dem har ju inte direkt haft ett stadigt förhållande (Ni som kollar på "The hills" vet vad jag snackar om) om man säger så. Jag tror att det är Spencer som pressar henne till det. Allt för att få den perfekta frun. Ja, dem är gifta(!) Hur som helst så är det helt sjukt.


Har ni hört hennes musik? ja hon är "sångare" också.. NO MORE heter den - Stämmer bra till det här inlägget eller vad säger ni kära läsare? ;)


Mot Coop Forum
2010-05-08 / 17:13:48 / Vardag


   
SMINKA MIG + LÅNA PAPPAS ACCESSKORT = MOT COOP FORUM


Veckan som varit...
2010-05-08 / 16:55:12 / Vardag

Orkar inte skriva vilka dagar och blablabla... men jag kan skriva lite om veckan som varit. Kommer faktist ärligt talat inte ihåg i vilken ordning "händelserna" kommer men jaja... I torsdags hade jag utvecklingssamtal och det gick rätt bra om jag får säga det själv. Efter det åkte jag och mamma till Dellan och mötte upp Emelie och Annica, så fikade vi lite och pratade innan vi gick bort mot teatern och genrepet av ösbyskolans musikal där min moster jobbar/jobbade för tillfället. Hon skrev manuset typ.. eller jag fattade inte riktigt. Men där träffade vi henne och tittade lite. Efter att det var klart och vi hade pratat med henne (moster) så åkte vi och åt pizza på Felino. Det var ju äckligt - NOT! Haha, precis vad jag var sugen på. Märkte att det bara blev om torsdagen jag skriver om. Men det var antagligen den dagen då det hände mest saker. Knaasigt det kan bli... Slänger in en bild på mig och Moster. Jag blundade antagligen för att solen lyste mig i ögonen x)


I KNOW..
2010-05-08 / 16:41:31 / Knasigt!

Jag suger på att blogga right now. Men jag vet verkligen inte vad ni vill läsa. Alltså ni måste bli bättre på att kommentera och jag måste bli bättre på att uppdatera. Det är så... Och jag lovar att blogga mer än vad jag gör - NÄR jag väl vet vad jag VILL blogga om. Såå, om ni kommer på något särskilt så får ni gärna tipsa mig.


Sommaren
2010-05-08 / 16:03:50 / Vardag

Det är helt sjukt hur kallt det kan vara i maj månad. Idag hade det tydligen haglat ute på landet. Bullandö där vi har landställe. Pappas jacka blev dyngsur och hänger på tork i badrummet. Och när jag tittar ut genom fönstret så ser jag att det faktist har regnat lite här också. Nej, alltså det är min födelsedag om en månad och elva dagar. Om det regnar och är kallt så blir jag faktist besviken. Det är meningen att det ska vara sol och 16 grader plus. At least.. Men nepp. Tydligen så får jag vänta lite till.


Juni förra året, jag fotade på landet. Sol och värme *tsss* Dream on!


Yoghurtövertäckta Jordgubbar
2010-05-08 / 12:02:57 / Must have's

... Är SÅÅ mycket godare än godis alltså ;o Det är nyttigare också. Pappa köpte nötter och naturgodis igår och då smakade jag en såndär jordgubbs.. whatever. Aa, men den var faktist jättegod, så idag blir det inget godis för min del ;) Jag tänker fan gåå till Coop Forum om jag måste! Eller så ringer jag pappa och ber honom skjutsa mig dit när han kommer hem från landet :) Tänk er att det är röda jordgubbar (torkade) inuti. Muums! synd bara att det är så dyrt med naturgodis.


Franck Provost
2010-05-06 / 21:03:32 / Must have's

Köpte nytt shampoo & balsam nu ikväll. Shiiiit! vad dyrt alltså.. 180 kr för båda flaskorna. Men asså jag måste säga att jag märkte skillnad redan när jag stod i duschen, kom precis ut. Håret blir jättelent och glänsigt som "det" lovade. Jag kommer absolut att köpa det igen. Blev även lite andra småköp. T.ex. Ansiktsvatten, bomullsrondeller/bollar, sminkborttagningsmedel och balsamspray. Nu behövs inget av det på ett tag med andra ord. Jaja, nu ska jag bädda rent min säng och tända ljus och mysa lite :) Pusss <3


How funny? =)
2010-05-04 / 20:43:06 / Knasigt!

Haha, har kollat igenom min mapp "KulKul" på datorn (Diggar namnet btw) och hittade en massa skojjiga bilder. Perfekt att ha en sådan mapp på datan när man är på depphumör, för sådant händer ju alla någon gång! We know that.. Aja, ännywäjj nu kör vi (Haha, "Nu kör vi")..















Fiskarna på Linds Växthus
2010-05-02 / 15:29:42 / Vardag

.... Är liiiite läskiga enligt mig. Speciellt deras munnar som öppnas och stängs, öppnas och stängs ;o seriöst håller ni inte med mig? I allafall, sådanna fiskar finns där på Linds på Gotland och om jag inte har helt fel så simmar även likadana fiskar i dammen med fontänen utanför globen. På sommaren alltså när den inte är täckt med is. Barn brukar kalla dem för "Japansk kampfisk" men jag fick nyss reda på att dem heter "Koi" o dem är säkert japanska skulle jag tro. Vid det här laget tror jag att ni fattar vilken sorts fisk jag syftar på (eller så har ni redan sett bilderna såklart - Vad dum jag är!) Och vet ni förresten? Det hängde jättefina lila orchidéer ovanför dammen!




Hot or Not
2010-05-02 / 13:59:28 / Kändisar


Vilken av dessa outfits tycker ni bäst om? Själv tror jag att jag tycker bäst om den till höger.
Det är Lauren Conrad på båda bilderna!

Nya FunLight
2010-05-02 / 13:50:09 / Vardag



Har ni testat nya Funlight? Själv tycker jag att den inte smakar något märkvärdigt.


Flamingo Love av Emma Ejeo Olsson
2010-05-01 / 19:50:13 / Om mig

Rösta på min Marabou Choklad HÄR (Eller om du är vän med mig så kan du rösta direkt i min logg), men du måste ha Facebook för att kunna rösta ♥
Om du vill göra en egen så kan du klicka på min bild nedanför :)


Såå sött från Cocoo.se
2010-05-01 / 18:47:08 / Sötast!

Ni har säkert hört talas om Cocoo.se och Milajki.com - Båda heelt otroliga smyckesaffärer på nätet. Milajki känd för sina söta och "egna" smycken och Cocoo för sina små bakelser. När jag får råd någon gång ska jag självklart köpa något från varje sida. Jag satt lite och kikade på cocoos varor och var bara tvungen att visa er mina personliga favoriter.




Såååååklart att detta hamnade bland mina Favoriter, right? ;)


RSS 2.0