Snöhästdinosaurien Dino
2010-02-28 / 19:01:35 / Vardag

... Jag och Suzy har gjort årets snöhäst. Lite sent men ändå. Han heter Dino och är halvt dinosaurie och halvt häst. Coolt va! haha. Han kommer nog smälta snart så ni får se han nu. Suzy gjorde öronen och jag vet- dem är lite miffade. Jag sa att den inte skulle ha öron men suzy gjorde dem ändå *suck* Ni får gärna kommentera hans utseende så bli jag ochSuzy glada :D Puss ♥


Rosa puffärmad tröja
2010-02-28 / 12:07:10 / Shopping

...Från Lindex för ovanlighetens skull. Igår var jag nämligen i Nacka med Pappa och Hampus. Lillebror hittade jättesnygga grejjer.. Ett par chinos, och tre t-shirtar. Och sedan när vi var klara och pappa skulle hämta ut pengar så gav han mig TVÅHUNDRA kronor extra (trehundra totalt), bara för att det var "sportlov" så det fick bli "sportlovs- pengar" menade han. Haha! Så nu har jag en jättefin rosa tröjja + 300 kronor från ingenstans liksom. Min papp är världens snällaste tycker jag.. 

Och juste, när Hampus stod i omklädningsrummet tillsammans med mig på Lindex så sa han; "Och jag vill ha sånnadär beiga byxor" och jag bara, "du menar chinos eller?" haha.. och sedan efter ett tag när vi gick ut från Lindex så säger han "Nu får vi inte glömma att köpa cappuchinos till mig bara!" Haha! 

Men vi hittade ett par (cappu)chinos till honom på Zara Kids avdelningen, shiit vad snygga dem var! Och han har blivit riktigt modeintresserad nu faktist. Liksom, rosa t-shirt och chinos. Inte Hampus stilen rikitig ;)









Bilder från Hundpromenaden :D
2010-02-26 / 23:40:55 / Vardag








Kan skriva lite om dem imorgon för jag orkar inte det just nu. Haha, jag vet jag är riktigt lat just nu, orkar lixom inte änns skriva. Imorgon ska jag som sagt till mamma men innan det blir det nog lite snabb shopping. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jsg får ordentligt med skönhetssömn ^^


Imorgon till mamma med...
2010-02-26 / 23:09:26 / Vardag



Kusiiiiiin Vitamin såklart :D Det ska bli naajs! Hon är så söt min lilla (stora!) kusin, för hon är faktist nästan jämngammal med mig, bara några månader emellan. Vi lekte som bästisar när vi var små. Minns särskilt när vi ritade med badkritor över hela oss + deras fina badrum x) Haha, det var kul det. Jag har faktist en till supersöt kusin som är ett år yngre än mig, Mira <33 Båda mina kusiner bloggar så jag tycker att ni ska läsa deras bloggar också: HÄR & HÄR


Lite små ändringar
2010-02-26 / 22:45:41 / Vardag

Idag laddade jag ner Photoshop CS4 på datorn.. Och nu har jag fixat och trixat lite med headern bl.a. fick nämligen lite tråkigt. Vad tycker ni om ändringarna? Vet att det inte var mycket men det gjorde mycket skillnad (helheten) Jag ska strax kila ut till köket och norpa mig en glass för det blev jag himla sugen på nu. Haha, helt off topic lixom. Mm, CYA!


Taggad inför GLEE
2010-02-25 / 19:33:32 / Vardag


Haha, finns bara osmarta fjortisar
2010-02-25 / 18:23:49 / Knasigt!

Haha, kolla vad jag hittade på Tjuvlyssnat.se. Jag skrattade direkt när jag såg dem här. Ni borde också kika lite där för det är verkligen helt sjukt vad folk kan vara osmarta ibland.. HAHA!

Tre fjortisar diskuterar den ena tjejens nya Canada Goose-jacka.
Tjej 1: Hmm… Jag undrar vad det är för sorts päls på luvan.
Tjej 2 (helt övertygad): Ofta du inte vet? Det är ju gåspäls! Varför skulle den annars heta Kanadagås?

Två "fjortisar" står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2: Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!


Sovmorgooon!
2010-02-25 / 09:11:02 / Vardag

Jag vet, jag SUGER på att blogga när jag har sovmorgon.. Men here we go! Nu får ni ett inlägg ändå, för jag är bara så snäll. Huh? Nu blev det lite Kissie style över det hela, hon skriver ju "Huh?" hela tiden ^^ Aja, snart kommer nog Emma och sedan ska vi ta bussen till Gula Porten. Vi ska gå EN MIL idag *svimmar* Det är sant..


Haha, vad knasigt det blir ibland!
2010-02-24 / 21:24:03 / Knasigt!

♥ Lite rolig konversation jag och pappa hade nyss. Vi har köpt en såndär enorm baguette till min Matsäck imorgon (och NEJ jag ska inte äta en hel sådan till lunch) och jag undrade hur jag skulle göra för att den inte ska "torka ut" under natten;

Jag: Vad ska jag göra med Baguetten nu då?
Pappa: Lägga den i en påse?
Jag: Men torkar den inte ut då?
Pappa: Nej, tvärt om.
Jag: Vadå, så den ska inte ha något syre (?!!)
Pappa: Nej, självklart inte.
Jag: Varför, vi behöver ju syre för att överleva
Pappa: Ja, men vi fungerar inte som Baguetter.

Haha, jag skrattade lite då faktist x)


Ge din hund Kissie style
2010-02-24 / 21:00:04 / Kändisar



Skämta bara, men kollade runt efter hundkläder  på skoj och fick syn på den här jackan, o jag tänkte direkt "Soo kissiestyle!!" Medge att den var lite lik kissies fula H&M jacka ;)


Ojsan! Matsäck..
2010-02-24 / 16:53:45 / Vardag

Inte Hamburgare m. pommes, nejnej, här är det Matsäck som gäller. Ska man inte till Romme så får man ingen god mat.. typ så då. Så ikväll får vi väl åka iväg och handla. Men ändå, tänk er en baguette med mozzarella, parmaskinka och färsk tomat *dreglar* och till det varm choklad ^^

Kanske blir bra ändå! Ska dit med Emma så jag vet att det blir kulkul. Btw, idag fyller min sweeti 13, gratta kanske? <3


Strax bubbelbad!
2010-02-24 / 12:57:38 / Vardag

Japp, snart hoppar jag i badet. Det står och fylls upp med vatten nu. När jag är hemma kan jag lika gärna passa på att ta ett långt bad. Pappa ringde nämligen nyss och sa att jag ska försöka hålla mig varm så att jag inte blir förkyld det första jag gör imorgon, haha. Efter det ska jag måla naglarna, jag försökte igår men jag failade rejält! Fransk maikyr vare och mina mallar var slut. Så kan det gå, Japp! 



Och vet ni vad? :o Nu har jag publicerat HUNDRAFEMTIO inlägg på bloggen sedan slutet av November. Är inte det rätt mycket? ;)

Emma om du ser det här, RING MIG (Det gäller imorgon)

 


Två utav världens minsta hundar
2010-02-24 / 10:47:04 / Sötast!





Hemma idag också :s
2010-02-24 / 09:43:41 / Vardag

Sista dagen som jag ska vara hemma. Har faktist aldrig längtat så mycket till skolan som jag gör nu.. och imorgon ska jag liksom gå på hundpromenad hela dagen i ungefär - 14 .c Bläblä, men tänk om jag hade valt Romme liksom. Ligger inte det i dalarna? Det skulle iallfall ta sjuukt lång tid att åka dit. Och sedan ser man alltid någon skitfilm i bussen också, Tillbaks till midgård såg vi när jag åkte till kungsberget -.- Haha, förlåt men asså jag är faktist sjuk och bara halvvaken. Och Quennie, om du läser det här så är jag verkligen ledsen att jag inte hann ge dig skidglasögonen. Sry!


Till frukost blev det en banan och ett stooort glas Godmorgon Apelsinjuice.. För bananer ska ju tydligen vara väldigt rika på flera vitaminer och mineraler som vitamin B6, kalium och magnesium. Haha, och bananer är ganska mättande! punkt slut. Eller juste, jag har tvn på i bakgrunden och precis när jag skulle infoga bilden ovanför så går en reklam för energidryck, typ, igång.. haha apan bara "Bananas are for monkeys" och så var det ett hypnotiserande ljud i bakgrunden. Fatta vad jag skrattade (och hostade!!) snacka om  sammanträffande. Shiit vad läskigt ^^ 


För nästa shoppingtur? ;)
2010-02-23 / 19:51:58 / Frågestund/ Dagens fråga


Nytt smink and still sick!
2010-02-23 / 12:56:31 / Vardag

Jag är fortfarande hemma och är sjuk. Jag skulle inte vilja påstå att Hampus, som också är hemma, är särskilt sjuk men han fick stanna hemma ändå. Pappa har åkt iväg på ärenden, bl.a. hämta min mattepärm och handla mat. Han skulle komma hem om två timmar typ.. Oo, juste.. jag provade ju mitt nya shampoo igår och jag tycker att det var otroligt bra! :o Bättre än vad jag trodde helt klart.. Emma skulle få en header av mig idag men Hampus ska ha datorn och jag känner inte för att sitta mycket mer än vad jag har gjort redan. Btw, min hosta har blivit värre men jag är i skolan imorgon förhoppningsvist. JAG TÄNKER DEFENITIVT VARA DÄR PÅ TORSDAG!

Och så var det det där med smink. Jag betalar ju allt mitt smink för egna pengar och nu börjar min mascara att ta slut så jag ska spara pengar till en likadan gul mascara som jag har nu (som är slut ^^) Kanske inte blir till den här månaden meen till nästa for sure. Aja, slut på mitt tjat, nu ska jag och Hampe-Dampe gå och fixa lunch. "Kycklingpinnar" med currysås. CYA, Puuuss!




Nytt Shampoo/Balsam men samma märke
2010-02-22 / 17:31:37 / Mode & Skönhet


I Fredags åkte jag och pappa till Ica för att köpa Fredagsmys och han undrade ifall jag saknade något. Shampoo och Balsam tar slut rätt ofta för jag har ganska tjockt hår och brukar ta myyycket balsam i håret, så jag ska självklart Balsam. Och då när jag gick omkring där vid shampoo hyllan så ser jag en flaska som jag aldrig har sett. 2 in 1, Shampoo + Balsam, så den fick följa med hem. Ikväll när jag ska duscha så ska jag testa den. Men jag kommer nog alltid att tycka bäst om den röda eller rosa flaskan. De klassiska ;)


Min suddis!
2010-02-22 / 17:16:53 / Sötast!

Ni kommer ihåg när jag skrev att jag var hos mina kusiner och att vi gjorde våra egna suddisar? Barnpyssel ^^ Det var kul. Maritza och Morgan satt och tryckte i suddlera i små mallar medans jag kämpade för att min skulle bli så rund och fin som möjligt utan någon som helst hjälp. Haha! men det blev rätt bra i slutändan.. Jag gjorde en ROSA MUNK :D strösslet blev lite miffat men trots det är jag lika nöjd.



Skissad Kissiepissie
2010-02-22 / 16:43:13 / Kändisar

Självklart är den inte seriös x) Jag hade bara pisstråkigt på en So- lektion för några veckor sedan. Jag och Emma var klara med gruppuppgiften och fick rita ^^ Medge att håret blev lite likt iaf. Det gick dessutom på fem minuter så det var ingen big deal. Haha, me goes Mc donalds. Btw, det har min mamma ätit idag. Intressant va?


Vad har hänt med sverige?
2010-02-22 / 16:11:17 / Vardag





Asså, shiit! Det går inte änns att komma utanför dörren. Brevbäraren har till och med lackat på att det är så sjukt mycket snö framför brevlådan. H*n skrev på ett kuvert för ett tag sedan "Skotta framför brevlådan!" haha. Asså får det vara såhär egentligen? Jag kan knappt gå en halvmeter innan jag snubblar eller sjunker ner i snömassorna. Är det inte det ena så är det det andra - Suck! & stackars små barn som vill leka på lekplatsen och ännu mer synd måste det ju vara om föräldrarna som måste ha en hel flodvåg med isvatten i hallen ;) INTE OKEJ!


Bildbomb!
2010-02-22 / 15:20:22 / Om mig

Nu är det väl dags för lite bilder? Var ett tag sedan jag publicerade ett inlägg med bara bilder nämligen. Ni ville ju ha mera sådant om jag förstod rätt. Haha.. Here we go! Btw, ni vet väl att ni får kommentera?


















wanna' have those..
2010-02-20 / 19:57:10 / Must have's

348086 Stretch Studs Waist Belt SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM

Ikväll
2010-02-20 / 19:51:56 / Vardag

Planer inför ikväll är att se melodifestivalen. Inget annat som vi vill göra, haha! Chips och massor med twix så borde vi klara oss. Vi har ätit tacos och gjort "suddisar"/ sudd. Nu ska vi förmodligen poppa popcorn :) Jag bloggar kanske lite senare ikväll.

a n d  b t h e  w a y


Blev inte Gotland
2010-02-20 / 16:32:11 / Knasigt!

Det blev inte Gotland igår. Mamma var sjuk och vi visste inte ifall vi skulle kunna ta oss till flygplatsen i snökaoset. Ännu värre hade det ju varit ifall vi hade behövt åka båt. Men nu slapp vi oroa oss över ifall vi skulle hinna eller inte. Vi ska dit nästa helg hur som helst :) Då är det ju Sportlov. Så trist att vi inte ska någonstans. Vi brukar alltid åka utomlands då typ.. Aja, nu är det som det är. Ikväll ska jag och bror sova hos kusinerna (på pappas sida) som bara bor tio minuter härifrån med bil. Tror att jag kan blogga som vanligt men är inte helt säker..


Take a look - Facebook or what?!
2010-02-18 / 19:01:39 / Knasigt!

Haha ookej, jag har inte varit inne på min msn på länge asså :S Shiiet, vilken Facebooktönt jag är. Säkert en massa reklamer och sånt onödigt också. Och NEJ jag tänker inte rensa min hotmail bara för att det är någon automatisk liten dator som skickar mejl heela tiden. Inte läsa dem heller för den delen. Det skulle ta för lång tid.  ^^'

Se, jag får liksom nya heela tiden :o Ena bilden är ett mejl mindre än den andra och jag skämtar inte asså. Jag har bara print screenat allt.


Sammanfattning av veckan dårå :)
2010-02-18 / 18:34:28 / Vardag


dda25246.gif Pink ribbon with bow right image by SimplySiggiesByViKi


I måndags hände NADA i skolan. Asså ingen var särskilt rolig... OCH när jag kom hem så såg jag att min kära ljusslinga hade dött. Ni vet den jag har runt spegeln? R.I.P älskade ljusslinga, så jag sprang ut till förrådet och hämtade en ny. Men asså säg inte till någon men jag råkade nog ta sönder en liten jultomte i porslin när jag sträckte mig efter kartongen ^^ Den liksom attackerade mig innan den "hoppade" in bakom mitt cyckeldäck. R.I.P på dig med stackars liten oskyldiga tomte. Hans huvud ramlade av så den gömde jag i kartongen. Visst är jag smart?



dda25246.gif Pink ribbon with bow right image by SimplySiggiesByViKi

I tisdags fick vi gå tidigare från skolan eftersom Sofia var sjuuk, Tom kom till våran hall och sa att vi fick sluta.. Så alla började ta på sig kläder och gå ner till bussen, och tre minuter senare (När typ bara jag, Emma, Denise och Anna är kvar) kommer Jeanette och säger "Vad gör ni?? Vi ska ha Engelska nu" och jag bara "Spriing innan hon stoppar oss!!" Haha, det var lite kul. Men det roligaste av allt var att Denise sa "Men Anna, du och jag kan ju stanna kvar och ha Engelska" Kan ni förstå hur mycket jag och Emma skrattade påväg till bussen ^^

dda25246.gif Pink ribbon with bow right image by SimplySiggiesByViKi

Igår sydde jag klart min Necessär på Slöjden. Vit i silke är den.  Dummaste av allt är att jag råkade stänga dragkedjan när jag skulle sy ihop den så att jag får inte upp den. Ska ju vända den ut och in och dragkedjan är ju stängt innefrån. Buhu, Poor me! Nu har jag iallfall något att pyssla med nästa onsdag. Utöver det så tror jag faktist att den blev rätt bra. Sedan ska jag börja på ett klädesplagg som ska ha resår i midjan :o öhh. Ni ska få se necessären nästa vecka.

dda25246.gif Pink ribbon with bow right image by SimplySiggiesByViKi

Idag redovisade jag min Elevens val forskings-vet inte vad det heter-sak och hade med mig Lydia. Alla var jättenyfikna, särskilt ettorna som hade rast när jag skulle hem med Lydia igen. Dem bara "Åå, vad är det du har i buren??" och sprang efter mig som små... öhm.. ettor brukar göra när dem får syn på något kul. Ikväll är det, btw. Glee och Made in Sweden. Ska sees helt klart :) Ikväll äts det Korvstroganoff om någon orkar bry sig. Puuss!



Vill testa...
2010-02-18 / 16:44:11 / Must DO

Cerat med färg och solskyddsfaktor med eget tryck<br>Från 12 kr
Cerat Duofärgat med eget tryck<br>Från 13 kr
Cerat med pärlemoskimmer med eget tryck<br>Från 13 kr
Vet inte vart man kan få tag på sånna.. men skulle vara kul att testa. Haha!


Exklusiv invigning!
2010-02-13 / 13:47:35 / Om mig

*trumvirvel* av min video



Tänk på att det är min först :$ haha, visste inte änns att jag hade Windows Movie maker på datorn. Men kul var det.. kanske blir flera. Vi får se vad ni tycker helt enkelt. Kommentera gärna om ni tycker att den var bra :')


Kanske imorgon...
2010-02-13 / 13:15:33 / Must DO



Ja, asså.. skärholmen :D men vi får se. Först skulle pappa o Hampus till nacka närakut (Onöödigt) för att kolla vad som är fel med han - Haha, har alltid varit fel med han. Men.. aa. Var bara det jag ville skriva + jag gjorde en video i Windows Movie Maker som jag ska ladda upp på youtube. Ni får se den senare idag. Puss! 


MÅSTE HA!
2010-02-10 / 17:19:20 / Must have's



Låtsas? :)
2010-02-10 / 16:50:09 / Knasigt!


My bad!
2010-02-09 / 16:13:01 / Tänk om...

Nu har jag blivit sådär fruktansvärt dålig på att uppdatera! Får se ifall jag kan bättre mig.. Sitter hemma nu efter ännu en (övertrist) dag i skolan. Och jag har även bestämt vad jag vill göra på "idrottsdagen" Jag har nämligen valt hundpromenad med Emma E. Haha, kanske inte bland det roligaste att göra, men hundarna *gaaah*.. haha.. Jag skrev ju för ett par dagar sedan vilken crush jag har fått på hundar. Nu har jag ju chansen! Grejen är bara den att man måste fixa egen hund eller CHANSA på att man kan låna av Anna- Lena (lärare) som har pudeluppfödning. Haha, jag vill vara på den säkra sidan.. sååå jag ringde till Emelie nu efter skolan och hörde med henne ifall hon hade sin (mammas) hund Tarzan hos sig den 25:e. Hon visste inte ännu men hon skulle höra av sig. Ååå, Tarzan är ju för söt! Tror han är en Papillon. Fatta vad jag kommer bli lycklig ifall hon har han hos sig då. En tabb bara. Man skulle klä på hunden varma kläder :s


I love ginatricots...
2010-02-07 / 16:13:32 / Must have's

...Linnen soooo much! Ett måste som bastoppar. Fungerar med ALLT :) Dem är inte särskilt dyra och så är dem ju så himla färgglada. Men mitt i sommaren är dem som finast för då är det mest färg på dem. I vintern brukare dem ju vara jättetrista har jag för mig. Eller har jag fel? Om du inte redan har ett så borde du skaffa ett :D Pusssar!!


Tjabbatjenahallå!
2010-02-07 / 16:02:46 / Vardag

Vet inte varför rubriken blev knaas! Haha.. Anyway, just nu sitter jag i soffan och kollar runt lite på valpar. Dem senaste dagarna har jag fått en riktigt crush på hundar asså ^^ vill ha en beebis. Kanske lite tidigt? hihiii. Idag ska vi som sagt tillbaka till pappsen. Sååå, jag kanske inte kan blogga så mkt idag :) Puuss!


Saturday
2010-02-06 / 22:57:26 / Familjen









Idag ha vi i stort sett bara handlat & lagat middag :D Gott blev det! Det tog två timmar men det var det värt. Så nu är jag ganska trött och ganska mätt. Sedan har vi ju sett Melodifestivalen. Gjorde ni det? Tycker att Ola var ganska bra, har den på hjärnan nu ;) Anna du borde vara orolig nu för jag kommer säkert att göra så att du får den på hjärnan också! Hah! Var väl bara det jag ville säga. Imorgon blir det flyg hem till pappa igen. Just nu har han fest (40 års -/ Inflyttingfest) så jag vill inte ringa och störa! Puss

D A G E N S   L Å T
Favoriiiten just nu. Face Drop!

Ola, Ola, Ola
2010-02-06 / 22:16:20 / Kändisar


Dagens fråga
2010-02-05 / 13:44:45 / Frågestund/ Dagens fråga


West highland white terrier
2010-02-05 / 10:57:10 / Must have's

När jag fyller 18 ska jag skaffa mig en West Highland White Terrier :) Den söötaste hundrasen som finns enligt mig. Vita, lurviga och otroligt lekfulla. Så nu har jag planerat ALLT, vad jag ska köpa och vad den ska heta :) Nejdå, så långt har jag inte hunnit planera! Men ni måste hålla med mig om att dem är riktigt söta ;) eller hur? Btw, Emelies hund Stella är ofc också sötasst <3




WOW
2010-02-04 / 18:53:50 / Tänk om...

Tänk att jag kanske ska dit i år, jag ska shoppa tills jag döör. :o Guess where it is!
Och, ja, jag har nämt det förut ;) Haha.. Förväntansfull. Vi får väl se hur det blir dårå - Maybe, Maybe not.


Vill Ha
2010-02-04 / 18:43:13 / Must have's


Ny header
2010-02-04 / 13:19:43 / Vardag


Min favoritreklam just nu ;)
2010-02-04 / 12:14:14 / Knasigt!


Sjuk idag..
2010-02-04 / 11:34:16 / Vardag

Idag är jag sjuuk, så jag stannade hemma från skolan. Jag var faktiskt lite sjuk igår med men då gick jag ändå. Kan inte prata för att varannan bokstav blir mer eller mindre ohörlig (haha) Men jag tänkte, att eftersom jag nu är hemma så kan jag ju skriva ett par inlägg. Dock inte så många så att jag får mer huvudvärk. Sen ska jag äta något också, *host* mikropizza *host* Kiss´n hugs




Haha... lite kul bara
2010-02-03 / 18:54:19 / Knasigt!



Reklam för Babyliss hårtork. Kan gissa att den är ett par år gammal, men jag tycker att den var rätt kul ändå. Haha, se på taggarna, LOL (Förlåt för att jag skriver så flummigt, men jag  trött och även lite förkyld slash sjuk)


Vill ha (Prova)
2010-02-03 / 18:29:52 / Must have's




Foki länkade till en sida med lite olika grejjor.. Och då såg jag dem här läpp-smörja-in-sakerna. Ursäkta för mitt dåliga ordval men jag vet inte vad jag ska kalla det för :D Ifall dem inte hade varit så dyra så hade jag lätt köpt dem. Tror att dem kostade mellan 120 och 150 kr/ st (!) Men alla kändisar har tydligen det i sina handväskor. Gossip, Gossip! Haha. Btw, helst skulle jag vilja ha den blå. Mint "smak", ska tydligen ge fräsch andedräkt.. Men.. öh, ska man svälja hela stiftet för att det ska fungera då elr? Btw, den kunde även användas flitigt som cremerouge, Haha. Kiss´n hugs


Förlåt för sega updates
2010-02-03 / 18:07:25 / Vardag

... Nu skäms jag lite :$ Shame on me! Jag har inte bloggat sedan i lördags.. elr var det söndags? Hur som helst så var det länge sedan. Jag antar att det beror på att jag har gjort annat, t.ex. Ikea, Föräldramöte osv. Samma sak äre med FB där jag också har varit otroligt oaktiv, jag ska försöka bättra mig. Uhmm, vad skulle jag skriva? ;o Jo, juste... UR var på skolan och filmade. Haha, vi är med i TV, fett najs! Hahha, skämt å sido.. Snart ska jag ställa mig och förbereda maten. Idag blir det lyxmat ;) Fläskkarré med pommes och chilibearnaise *yummie* På en onsdag också :o En sak till var det... Idag på morgonen skulle vi ha Syslöjd men Anna Lena (lärare) var inte där idag så vi fick håltimme slash (Haha, orka skriva /) rast i en och en halv timme. Jao.. Det var det.


RSS 2.0