Kusin Suzy - Patrik Paprika
2009-11-30 / 20:52:04 / Knasigt!

Jag avslutar den här (inte så härliga) måndagen med en video som jag rent utav kan dö av skratt på grund utav. Hur länge kan ni se på det här videoklippet utan att skratta som en gris?? Jag tror att jag klarade 5 sek cirka. Jag har rätt till det här videoklippet eftersom att det är min egna kusin och brorsa som har gjort det. Och Suzy - Du får säga preciiiis vad du vill ;') Här har du din hämnd. Mohahaha ^^ Jaaa... Hampus fnissar hela tiden och bilden är vänd.. Men.. You know what? I DON'T care. Vrid på huvudet L A T M A S KA R  x)


Ps! När Suzy är fullt seriös finns hon på RONANDER.BLOGG.SE
Godnatt och sov gott...

Signature



Bästa låten just nu!
2009-11-30 / 16:02:49 / Familjen

WHO'S GOT YOUR MONEEEY, MONEEEY??
Vet inte varför jag gillar den faktist. Den låter KAXIG bara, Höhöh. Ni kanske inte har hört den innan för det hade inte jag heller. Lyssnar på den för tjugofjärde gången nu ;) Vem vet.. Ni kanse fastnar för den ni med?


Bästa är ju "Louis, Gucci, Fly to Ibiza" Haha

Signature


Va??
2009-11-30 / 15:43:14 / Sötast!

Statistik - Lördags

Jag fattar inte hur jag lyckats få så många besökare. Elr, asså.. Jag gjorde bloggen förra torsdagen och skrev första inlägget i Fredags.. Och sedan en dag senare hade jag 92 sidvisningar. Vad är det jag har skrivit som gör att alla läser? :0 Men jag blev jätteglad när jag skulle kolla statistiken. Bara fortsätta hoppas att ni läser bloggen. Ni är urgulliga! Fortsätt kommentera och läs :)

Signature


Ni betyder faktist allt för mig!
2009-11-29 / 21:33:55 / Familjen

Denise, Anna och Quennie.. Ni är otroligt betydelsefulla för mig. Ett liv utan er skulle verkligen vara skittrist. Ni kan få mig att skratta när jag verkligen är på dåligt humör. Och jag vet.. Vi har inte kännt varandra länge men ni betyder verkligen mycket <3

ni tre


Signature


Flitigt sammarbete!
2009-11-29 / 17:09:59 / Sötast!

En bild säger mer än tusen ord..

1

2

Signature


Bättre live än Taylor?
2009-11-29 / 13:32:33 / Kändisar

Hur lyckas man?? Hon sjunger säkert bättre än Taylor också :o


Signature


Svininfluensa sprutan (Swine flu)
2009-11-28 / 22:19:18 / Knasigt!

Swine Flu

Jag hittade typ vääärldens roligaste bild på Nasse (Ja, från Nalle puh) som tog svininfluensa sprutan av två Stormtroopers.. Det är typ sånnadär Star Wars gubbar elr något. Det finns flera foton med dem två.. För killen som har fotat alla bilder fick i uppdrag att visa vad två Stormtroopers gör under ett helt år varje dag. Haha, rätt komiskt. För Nasse är ju själv en gris *Garv*

Undrar när jag ska ta sprutan. Jag är LIVRÄDD! Men dem flesta säger att det går bra och så.. Men jag menar man kan ju få en massa olika sorter biverkningar efteråt lixom.

Signature


Typ första bilden på mig då..
2009-11-28 / 20:49:40 / Sötast!





Jag? Vem annars?

.. Och den var ju.. ehm.. Fin. Nej man jag kunde inte hitta någon annan. Just nu sitter jag och äter godis och skriver en massa oseriöst på f. b (Facebook för efterbilvna) Såå jag skulle inte vilja påstå att jag har särskilt kul direkt. Elr man skulle väl kunna säga att mitt liv har lite utav stannat. Och eftersom att ni redan vet vad jag har gjort idag så vet jag inte vad jag ska skriva om heller. Vad ska jag skriva om? Elr vad vill ni att jag ska skriva om på bloggen? Ni behöver inte svara om ni inte vill göra något åt saken.. Men ehm.. Äsch skit i det. Ni får ha en kul kväll (*host*Bortsätt från andra *host*)

Signature


Fläskkarré, Potatisgratäng, mozzarella med tomat
2009-11-28 / 19:32:19 / Familjen

Nu är det dags att äta lite tror jag. Sedan blir det väl Robinson Karibien (Heter det så förrresten?) Vi var alldeles nyss och handlade, elr pappa handlade och Jag och Hampus köpte godis på Godishörnet i Gurra. Det blev rätt mycket.. Men det är å andra sidan väldigt billigt där. Slår vad om att det blev över ett halvt kilo och ända kostade det 35 kr.

Tidigare idag, som sagt (Skrivet i det här fallet), städade jag. Elr det blev väl inte så mkt till att städa utan jag dammsög lite här och där. Så det blev väl lite halvdant *fniss* Betydligt mycket renare blev det iaf.

Nu kallar pappa - Maten klar *mums*

Signature


Jag tror att jag dör!
2009-11-28 / 17:14:24 / Sötast!

Söwt

OMFG! Jag tror att jag håller på att dö! Har ni sett något sötare?? Jag menar allvar :o


Signature


Go Lady gaga
2009-11-28 / 16:06:16 / Kändisar

Ifall det finns någon kändis som verkligen är cool så är det helt klart Lady gaga. Hon har verkligen sin egna stil. Jag menar.. Nämn någon kändis som  bär rosetter i håret eller spetsiga klänningar?? Sånt skulle ingen "vanlig" kändis göra. Hon har lixom till och med en egen MY LITTLE PONY (Se bilden) Därför kände jag att jag ville göra ett litet collage med Lady gaga. Vad tycks? Gillar du henne?

Lady gaga



Signature

Varma Scones och färskpressad apelsinjuice
2009-11-28 / 13:28:32 / Familjen

Som rubriken lyder. Nu äter vi frukost (!!) och mina scones står i ugnen. Borde vara klara när som helst nu. Pappa tog fram juicepressaren. Dessvärre hade vi bara EN apelsin att pressa så jag och pappa fick dela lite. Men juicen blev faktist sötare än vad jag trode. Nej, nu ska mina scones ut ur ugnen. Ciiao! 
 
Scones

Juice

Signature


Lite bilder...
2009-11-28 / 12:45:46 / Vardag


Ni får tycka precis vad ni vill.. Om dem är fula, fina elr vad dem nu är får ni själva tolka. Själv tycker jag att dem är rätt fina allihopa. Grejen är att det finns en känsla bakom varje bild. Men som sagt.. Ni får själva tycka vad ni vill. Inte dem bästa jag fotat.. men näst inpå.

Kors

Linus tass

Smultronblomma

Signature


It's time to clean up my room!
2009-11-28 / 12:09:01 / Must DO

Städa


Signature


Förlåt Lydia men jag var tvungen!
2009-11-27 / 22:47:45 / Knasigt!



Jag var tvungen.. Helt seriöst. Tvångstanke, eller ngt i den stilen. Jo, men det är sant för jag var på flummhumör så jag och Hampus spelade in en video med min (och hans) kära råtta, Lydia! Japp. Och eftersom att jag är så generös och för att det där *PiiiP* ljudet är så konstigt så ska jag "dubba" allting. Ni får ursäkta bildkvalitén (Vi filmade med min mobilkamera - 2.0 megapixel) och ni som inte orkar får gärna.. hehe.. skippa texten under. Ciiao!

Från början nu då:  E = Jag | L = Lydia

  1. E - "Lydia du är här för att vi ska prata om din ekonomi!"
  2. E - "Mm, det är så att du har mycket OSTDALER att betala"
  3. E - "Det här är, det här är inte lätt för banken" *Fniss*
  4. E - "... Dem kanske inte kan hjälpa dig med det här, för att du ligger så mycket efter med din OSTDALER- betalning"
  5. L - "Aaw"
  6. E - "Och det innebär att du måste lämna ifrån dig ditt hus... På Ostvägen 1"
  7. L - "Jaa, men då blir jag hemlös! (omg)"
  8. E - "Jaa, du får bo på gatan som alla andra råttor får"
  9. L - "Jah! Jag kan bo på den här kudden!! *stolt*"
  10. E - "Det.. det är ingen bra idé... Nej! Utan vi måste ju försöka hitta en lösning här Lydia."
  11. E - "Vad ska vi göra åt saken tycker du?"
  12. L - "Tvätta mig!" *smart*
  13. E - "Nej det tycker inte jag är någon bra idé hur.. hur.. På vilket sätt tjänar du pengar på det?"
  14. Hampus dampskrattar x]
  15. L - "Vad sa du??"
  16. E - "Men på vad Lydia?"
  17. L - "Tvätta bilar!" *Lysande idé*
  18. E - "Tvätta bilar? ..Ja, det kan man göra men du behöver inte tvätta dig själv för att kunna tvätta bilar"
  19. OBETYDLIGT/ SVÅRT ATT HÖRA
  20. E - "Vilka bilar ska du tvätta då? Nä.. Nämn en person som du ska tvätta bilden på" (Wtf??)
  21. L - "Mmmmmm... Mmmmm.. Mmmmm"
  22. E - "Asså, nu kan vi inte fundera hela dagen här"
  23. L - "Äuhm, hmmm"
  24. E - "Aa, men kom på det nu Lydia" *Irriterad*
  25. E -  "Göran Persson??"
  26. L - "Aaa"
  27. E - "Mmm"
  28. L - "Britney Spears!! (..Sååklart)
  29. E - "Britney Spears?.. Hur ska du ta dig dit då, till.. Hollywood?"
  30. L - "Hmmmm.. Ähm.. min råttmoped!"
  31. E - "Råttmoped? .. Okej.. Aa, men hur hade du tänkt att du skulle nå upp till själva bilen då?"
  32. L - "Hm, kanske ..ehm... Brandbil!" *Lysande idé*
  33. E - "En brandbil"


    Signature

Vilken stil är du?
2009-11-27 / 20:21:37 / Mode & Skönhet

Vilken stil är du?
Ännu ett typiskt "Emma- inlägg". Såå, vilken av dessa två stilar skulle du ta på dig och ha under en skoldag? Själv hade jag nog valt tvåan för att den är lite mer avslappnad. Men jag gillar ettan väldigt mycket också. Särskilt toppen. Jag miaxde ihop kläderna på
den här sidan (Polyvore.com) En jättebra sida med över tvåtusen, säkert ännu fler, olika kläder att trixa med. Nu bilr det nog inga mer inlägg för ikväll så ni får ha det bra och sova gott. Nu ska jag se på idol för Hampus ropar som *PiiiP* på mig hela tiden (Btw han mår bättre nu) 
 Signature


Är det normalt att gå i sömnen och dö?
2009-11-27 / 19:42:10 / Knasigt!

Wtf

För att:
Dör när du i sömnen går av ditt hustak på ditt stora hus.


...Nej, det är sant! Jag kollade på facebook. Jag kommer att dö - aldrig, för jag är odödlig (man kan ju alltid önska).. 6 September 2024. Okej, ja och som ni ser så kommer jag att gå rakt ner från mitt eget hustak (hoppas bara att det inte är ett höghus jag bor i 2024) MEN jag tror inte på sånt här, eftersom.. Ja, men det ser ni väl själva på bilden. Jag menar.. Hur normalt är det på en skala från ett till tio att man, i sömnen (dessutom), går upp på sitt tak? Men, okej vi får väl se. Har vi tur/ otur ;o så har jorden kanske gått under redan 12 år innan.

Signature


KAOS i min kodmall
2009-11-27 / 18:12:07 / Knasigt!

KAOS i min kodmall

Eftersom att bloggen fortfarande är under konstruktion - ja, ni ser ju hur det ser ut - så kommer det tyvärr vara lite småproblem framöver. Tills jag har fixat detta får ni tyvärr leva med det, haha x) Det kan ta upp till en månad tills alla små fix är klara. Ville bara informera om det så att ni inte behöver skicka en massa kommentarer om att "det och det" är fel. Jag bloggar lite mer senare ikväll. Ciaao!

Signature


Jag antar att det är sånt som händer..
2009-11-27 / 17:09:57 / Familjen

Hampus spydde nyss. Och även om han kände av, och han sa till mig, att han mådde illa så fortsatte han spela wii. Och så gick han och hämtade en bunke i köket.. gissa.. tio minuter senare spyr han i den, så jag får panik och ringer till pappa. Shit! Jag har verkligen fobi för sånna grejer. Särskilt ifall någon spyr. Då brukar jag vanligtvist spy också. Denna gången skedde dock inte det.. Som tur var. Jaja, det är bara att hoppas att dagen, juste - kvällen blir lite bättre såsmåningom. För det tvivlar jag inte på.

IllamåendeSignature


Välkommen till min nya blogg!
2009-11-27 / 16:16:24 /


RSS 2.0