Emma & Emma | Saturday dayandnight
2010-01-30 / 23:06:49 / Shopping

Idag har jag och Emma E varit på Nacka forum. Blev väl ca. fyra timmar eller ngt där (åt lunch där me) Köpte ett par leggings och ett par strumpbyxor. Emma E köpte lite smink och hårspray mm. efter det åkte vi till Badmintonen och var där i en halvtimme. Sen blev det hemmåt till Robinson Finalen (Btw, jag har inte änns följt det från början) mm, men Emma ska sova här idag och. Jaja, Blablabla, ni får ha det bäst. Här kommer lite bilder från idag, puss! Om ni undrar varför jag skriver så konstigt så äre för att jag inte ser knapparna (e mörkt här och pallar inte tända)










Ny mascara behövs snaart..
2010-01-29 / 23:57:08 / Mode & Skönhet

.

Dagens Barbie 1 (Ny kategori)
2010-01-28 / 20:53:30 /

Ny kategori. Idag började jag googla lite på skoj på "Barbie Lady Gaga" och fick upp en massa resultat. Så nu har jag flera bilder som jag tänkte lägga upp och skriva om ibland. En gång varje dag eller vecka.. Beror lite på vad jag känner för. Idag börjar jag med Barbie som smycken!








Det ser ju lite annorlunda ut och jag tror inte att jag själv skulle ta på mig ett sådant smycke :p
Men det finns alltså dem som gör smycken av gamla(?) barbie dockor. Ganska smart och bra för
miljön ändå, påhittigt och säkert inte svårt heller :D Kanske kunde vara kul och prova ngn gång.  


Eftermiddag - Trött och hungrig!
2010-01-26 / 18:11:34 / Vardag

.. Som rubriken lyder alltså. Jag ska fösöka skriva så mycket innan Hampus dampar loss och stänger av datan. Han vill ha den -,- Japps. Skulle bara skriva det så vi får väl se hur långt det blir. Idag har jag varit i skolan som vanligt. Trååk! men imorgon äre ju onsdag och sovmorgon för min del. Pappas födelsedag också för den delen. Hoppas inte han läser det här men vi ska göra frukost på sängen och äta på restaurang. Yummie! Och dessutom ska jag och klassen till Sjöliden ellr vafan det va på torsdag :p Det blir nog kul. Så ser det ut de närmsta dagarna iaf.


Lyssnar på nu ;) luuv.


♥ Kate Hudson
2010-01-23 / 22:07:48 / Kändisar

Även känd som Liv i Bröllopsduellen ;p Haha, jag tycker faktist att hon är riktigt söt. Alltså hur hon klär sig och sminkar sig. Jag har alltid tyckt att hon också är en duktig skådespelare. Hon sjunger ganska bra också, men så vitt jag vet så har hon bara en singel "Cinema Italiano" Vet dock inte ifall jag gillar den lika mycket. Men jag ville bara skriva att jag tycker att hon är jättesöt och att hon verkar jättesnäll :) Visste faktiskt inte att hon hade en singel förräns jag sökte på youtube.

. .

 

.

.

Där fick ni er ett litet snabbt inlägg ;) Pusspuss!


Lördag eftermiddag
2010-01-23 / 16:38:21 / Familjen

Jag har precis gått med Johan till Ica Maxi eftersom bilen dampar. Kylan ni vet -.- Jaja, så jag har köpt mig lite fredagsmys och ville bara skriva ett snabbt inlägg så att ni inte blir irriterade på att jag uppdaterar dåligt! :) Nu vill mamma ha datorn. I våran familj delar vi på en dator nämligen. Nu ska jag nog hjälpa Johan med maten. Btw, nu tittar vi på galan; "Hope for haiti" Alla duktiga artister är (var, igår) där och sjöng. Taylor swift, Mary J Blige, Chrisitna Aguilera och Robert Pattison mfl.

.

.


Äpple + Delikatessyoghurt
2010-01-22 / 21:08:48 / Vardag

,

Jag har precis smakat en helt ny grej (för mig alltså), Äpple doppat i Vanilj Delikatess Yoghurt. Det var faktiskt helt okej. Men imorgon blir det antingen Trocadero flaskor (Lösviktsgodis) eller en påse med Lantchips Gräddfil *Thank god for rescue my saturday* x) Ville bara få det sagt. Haha. Jaja, nu ska vi sätta igång Let's Dance, vi har ju nämligen såndär hi tech TV som man kan spela in på. Grymt skönt ifall man skulle råka missa något favvisprogram. Nu tycker jag iofs inte att Let's dance är något riktigt märkvärdigt då, menmen... Inatt vid tvåtiden är den där HAITI Galan :) Som jag då självklart ville se, men inte får för mamma. Det spelas in ofc.

"Its Friday i'm in love.." (Nej, jag är inte IN LOVE)

 


Till sommaren...
2010-01-22 / 16:28:36 / Mode & Skönhet

Längtar så sjukt mycket till sommaren just nu. Haha, så kallt att jag till och med måste ha filt om mig :s Måste det vara så verkligen? Men har det inte varit ganska varmt iår? Nu tänker jag alltså på tidiga vintern, Oktober- November. Eller räknas det som höst? :p Jaja. Här är ett litet kollage på hur jag gärna ser ut i sommar, mycket rosa och gult.


.


Night, Night
2010-01-21 / 21:44:40 / Vardag


.

Nu ska jag snart göra en kopp varm choklad och lägga mig i sängen. Jag och Pappsen har precis varit på Coop och handlat lite nödväntigt. Till mig blev det lite av varje; Gardiner, sminkhandduk, Smink borttagnings medel, MakeUp pads och Rootlifter (Lyfter rötterna i hårbotten och ger volym ;) som ska bli riktigt spännande att testa imorgon då jag ska duscha. Sov sött nu så skrivs de mer imorron, Pusspuss!


..
.


Barbie wannabe
2010-01-21 / 17:25:24 / Mode & Skönhet

-

.




Jag vill åka på semester!
2010-01-20 / 17:22:17 / Vardag

Nu vill jag åka på semester! Nu! När det är som mest kyla *brr* Till thailand :) Tänk om allt bara kunde vara gratis för en gångs skull. En resa till thailand brukar ju kosta runt 5.000 - 15.000 kr beroende på hotell och plats. Phuket! Jaa..

Annars skulle det inte vara helt fel med New York :P Haha Shopping, Shopping! Men det blir nog London tillslut. Pappa och jag åker kanske dit någon gång det här året.

.
.


Top model och Laptop
2010-01-20 / 16:28:32 / Vardag

Nu sitter jag här med pappas dator och ser på Top Model. Jag är ganska trött nu efter skolan men ändå så är det idag som vi går kortast tid! Hur som helst ville bara skriva att jag var hemma. Idag börjar tydligen Andra Avenyn (säsongs start) så det ska jag nog se kanske. Aa, men pusspuss sålänge :)


- - 
. -


Trött emma framför datorn
2010-01-19 / 21:49:56 / Vardag

... Ja, tro det eller ej men jag somnar snart. Bäst att snabba på med andra ord. Haha näj, så farligt är det inte. Imorgon har jag sovmorgon så vi får väl se vad som händer. Kommer att ställa klockan på 05.20 ändå, haha och då blir det nog Vakna med The voice :) Najsigt värre! Vad har hänt idag då? Anna följde med mig hem o så fixade vi en header till henne. Vet inte varför hon nt kan se den faktist. Jag ser den på min data iaf.. Anyway. Ja juste, och vi bakade en jättegod äppelpaj med ett äpple :D Men Anna dumpade mig mitt i allt (!) och satte sig vid datan, så man skulle kunna säga att det var jag som gjorde den. Men nu får ni ha det bra och sova sött å kanske jag skriver ett inlägg innan skolan imorgon. Puss!



"You could be a sweet dream or a beautiful nightmare. Either way I, don't wanna wake up from you. Sweet dream or a beautiful nightmare. Somebody pinch me, your love's too good to be true"

,

Tänk om det bara kunde bli aningen varmare eller att alla hade en brasa :/  


Ooupsi!
2010-01-18 / 21:57:22 / Vardag

... Nu var jag där igen då. Haha, sorry. Men jag ska strax gå och lägga mig så det får bli ett kortis inlägg. Idag efter skolan så åkte jag med Emma in till centrum för vi skulle lämna in en film som var lite försenad och sedan åkte vi hem till mig och kollade lite på bloggar osv. Haha, japps. Men jaa.. Pusspuss!

,
En bild på Linus från i somras :)


bildbomb
2010-01-17 / 13:41:28 / Must have's

Haha, jo. Jag lovade ju i förra inlägget att jag skulle bli bättre på att infoga bilder osv. Så här kommer en stor bildspecial bara för det :) Lite bilder från nyår t.ex. då jag glömde o visa alla fina fyrverkerier. Och en sista sak bara.. Kopieras dessa bilder har jag rätt att anmäla det till polisen. Hah!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hoppas ni är nöjda nu! Pussar :)




vet du vad?
2010-01-17 / 13:22:52 / Frågestund/ Dagens fråga

.

Okej, okej :p jag fattar att du blir "upprörd" eller vad du nu vill kalla det. Men nu är det såhär att jag faktist lever ett liv utanför bloggen. Om du nu inte redan har fattat det så ville jag bara få det sagt. Jag skriver så fort jag känner för det eller när jag har tid. Jag menar inte at låta taskigt och jag tar verkligen åt mig, men att du inte skriver ut namn gör det bara svårt för mig att ta in det du skriver. Så lite kortfattat nu då; Jag skriver när jag har möjlighet & när jag har något att skriva om (konstigt va?) Men jag ska börja lägga in bilder oftare. Det lovar jag (och jag lägger faktist in minst en bild varje inlägg)




japansk reklam
2010-01-14 / 17:51:27 / Knasigt!

... haha! har suttit och garvat så mycket åt den japanska reklamen att mitt huvud dundrar sönder :D kan ni fatta hur mycket tid dem lägger ner för att göra en reklam som bara underhåller folk. Dem lär ju inte sälja mycket på det iallfall. jaa, som sagt så har jag svårt att inte skratta när dem är så flummiga. Dem är ju heelt seriösa :D

Men asså.. tycker ni inte att det är ganska lustigt att alla länder har så olika reklamer. Jag menar t.ex. här i sverige så är vi ganska seriösa och tråkiga vad gäller reklamen om man jämför med japans. Eller har jag fel?Typ om man hör på musiken i dem japanska reklamerna.. Vi skulle ju ALDRIG lägga in sådan musik i våra reklamer för att det skulle verka fånigt och för att ingen skulle köpa det. och hur ofta har vi änns musik i våra reklamer? VI ÄR TRÅKIGA  rent ut sagt. Tänk om vi bara hade vågat lite mer.. Men det här är bara min åsikt :)

 

   

 


Extrabloggare
2010-01-14 / 15:34:46 / Knasigt!

Jag kan tyvärr inte blogga så mycket just nu. Klicka HÄR för att komma till min extrabloggare ;) Pusspuss!


Hahahahahha
2010-01-13 / 21:16:21 / Knasigt!

...Jag tror att jag dör. Hör på det här:



Ni kan också skriva ett alldeles eget videoinlägg (skriv så TALAR den det som du har skrivit) Fett najjs xP haha puss!


Brandbilar i måndags
2010-01-13 / 21:01:50 / Knasigt!

I måndags när skolan började så var den någon korkad liten unge (*host*Det var verkligen inte Jocke Blekfis*host*) som tände på en smällare i skolan, i någon utav hallarna, så det hade tydligen stigit upp rök och då hade larmet gått. Precis när det började pipa.. låter typ inget alls! som en väckarklocka ungefär så sitter jag och Emma och äter lunch xP såå.. Alla börjar gå och vi bara "Men orka, vi tänker äta upp iaf" Tillslut bestämmer vi oss för att lämna. Och PRECIS när vi har slängt besticken i "diskkorgen" så slutar det pipa -.-

Jaja, men brandbilarna kom iallfall (när larmet går så åker dem automatiskt) från mölnvik där deras station ligger.

,
Bilden tog Emma med sin mobilkamera :)


Ny kategori + första inlägget
2010-01-11 / 18:33:53 / Tänk om...

.. Ny kategori, där jag skriver o fantiserar om vad jag kommer bli t.ex. försöker att lägga in ett inlägg i kategorin varje vecka :D

,


Jaaa, den har kommit!!
2010-01-11 / 18:08:45 / Vardag

När jag kom hem från skolan så kikade jag ner i brevlådan innan jag gick in. Men nej då, den hade inte kommit.. ..Jag pratar så klart om väskan ;) men när jag kommer in så har Hampus tydligen redan tagit in posten. Jag ROTADE igenom hela högen med post och längst ner låg en liten lapp "En avy från posten". Yeey! Så efter maten åker vi ut och hämtar den på Ica kvantum. Jag lägger upp bild på den senare. Promise!

...


Sista dagen på ön
2010-01-10 / 14:56:28 / Vardag

... Säger alltid "ön" om gotland. Jag vet dock inte varför. Blir bara så helt enkelt, jaja, som sagt skrivet så ska jag och bror åka hem till pappsen ikväll. Imorgon börjar ju skolan igen, åå så tråkigt. Och jag som tyckte att lovet hade varit så länge.. Men nu är det så det är. Bara att acceptera helt enkelt. Nu på eftermiddagen har vi firat bonusbrorsorna (tvillingar) som fyller nitton idag. 20 personer klämde vi in i vårat vardagsrum varav fem- sex av dem är kvar ännu. Så jag stängde in mig på mitt rum (social som jag är) :D Så nu har jag trixat en del i gimp. Laddade ner det till mammas dator och fixat ihop lite brushes (penslar) igårkväll. Såhär blev det då;

i linser

 

 

Och såhär blir det förmodligen imorrn;

.

 

 


Rabih and the penguin ;)
2010-01-09 / 12:46:07 / Knasigt!

Igår när jag såg på Lets dance så slog det mig verkligen att Rabih var lik pingvinen i Mary Poppins. Antingen är det jag som är knäpp eller så är dem verkligen lika. Vad tycker ni? Lite lika måste dem väl ändå vara..

Ursäkta den dåliga kvalitén men jag använde prt sc (Print screen) och förstorade dem i paint.

.

Nu ska vi snart dra ut och köpa lördagsgodis, jag kanske kan blogga lite senare ikväll :)

 

 


Fredagkväll
2010-01-08 / 19:59:24 / Vardag

Nu har jag kommit fram till gotland och ska snart se på Lets Dance med familjen. Men vi har en konstig rutin här, nämligen att vi inte ska äta fredagsmys på fredagar *suck* Haha, så det är bara på lördagar vi får äta sånnt. Så nu ska jag skiva gurka och morötter och typ hitta på någon dippsås till det. Ni får ha en mysig fredagskväll. Pussokram!

.

Bild från några veckor sedan :) Jag o hampus var ute och lekte i snön (för ovanlighetens skull) haha


Avatar 3D dårå..
2010-01-06 / 22:51:01 / Vardag

Jaha, aa.. Vad ska jag säga? OH GOSH! har nog aldrig tyck så mycket om en film förut ;o Måste ses, annars missar man något riktigt stort. Ni skulle bara veta hur jag satt och PROPPADE i mig mina popcorn, BARA för att det var så spännande. Med 3D blev det ju otroligt mycket bättre också ;) Jaa. Innan åt vi på mc donken (i heron city) och ALLA, precis alla bord var tagna. Haha. Tillslut kunde vi ändå äta upp vår mat och skyndade oss upp för att köpta popcorn och sånt.. Men vi kom fem minuter efter att filmen hade börjat (reklam i det här fallet) Aa, anyway, jag är supernöjd!

..


In i duschen :)
2010-01-06 / 13:27:09 / Vardag


.

... Japps, nu hoppar jag in i duschen! ;) But i'm back as soon as possible,
ja, alltså ifall jag inte sugs ner i avloppet :s Det skulle inte vara ngt kul.


Nightwishes
2010-01-05 / 22:01:26 / Vardag

..

Ville bara skriva ett kort inlägg, förmodligen det sista för idag. Jag är så sjukt trött så jag borde gå och lägga mig snart. En kort sammanfattning av dagen bara. Jag och Denise tog bussen till Nacka Forum och mötte upp Anna där lite senare. Jag skulle hitta en ny jacka, vilket jag också gjorde. New Yorker, cirka 200 kr på Rea. Pappa sa att jackan fick kosta max 1000 kr ;) Haha. Där sparade han med andra ord lite pengar. Jaow, men nu ska jag fixa ihop en kopp varm choklad och bädda ner mig i sängen. Tomorrow blire Avatar 3D på bio i heron city :D Pussen!


Frågestund + Dagens fråga
2010-01-05 / 13:19:35 / Frågestund/ Dagens fråga


.

Nu är det dags att inviga den nya kategorin. Från och med nu kommer det även att finnas en kategori vid namn "Frågestund/ Dagens fråga" i den kategorin samlar jag ihop allt som har med mina frågor att göra. Kika in där ibland.. Jo vart var vi? Juste, inviga kategorin. Idag kommer jag alltså att ha både och. Frågestund OCH dagens fråga.


Dagens fråga lyder såhär;

H U R   S E R   E R A N   T A P E T   U T ?
Beskriv gärna mönster & färg.

Och så kör vi igång en frågestund också.. Ni kan skicka precis vilken fråga ni vill. Jag ska försöka svara så gott jag kan. Jag avslutar frågesporten när jag känner att jag har fått in tillräckligt måna frågor. Kiss'n hugs!


Make your life easier, put some colors on it!
2010-01-03 / 20:55:18 / Om mig

.
ö.


Meredith Grey
2010-01-03 / 19:14:14 / Kändisar

.
Nu när jag har börjat se på Greys Anatomy så är jag mer eller mindre beroende. Något som jag verkligen märker att jag lyssanr lite extra noga på är Merediths kloka citat. I varje nytt avsnitt pratar hon nämligen i början. Ibland säger hon mycket, och vissa gånger bara en mening eller två. Men varje gång lyckas hon låta lika klok. Jag förstår mig inte på det, jag kommer alltid att se upp till henne.


"Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know; maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop"


“At the end of the day faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. It's like one day you realize that the fairy tale may be slightly different than you dreamed. The castle, well, it may not be a castle. And it's not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.”

 


Nu ska jag bara vänta...
2010-01-02 / 13:21:36 / Mode & Skönhet

-
Aa, nu när väskan är beställd så är det bara att vänta. Btw, idag ska vi kanske se på bio
 Avatartror jag att det blir om det blir något alls. Något ska vi göra i allafall. Men vi får klura på det.
Puusss :)<3


Baby it's cold outside ♥
2010-01-01 / 21:50:24 / Mode & Skönhet

.
B T W; F R I I S & C O M P A N Y V Ä S K A N
Efter relativt många om och men så tror jag att jag ska få beställa hem Friis & Company väskan tillslut.
Så nu hoppas jag att jag kan få hem den innan skolan börjar igen. Jag är helt övertygad om det då det
brukar ta omkring 2- 5 arbetsdagar med leveranser från Chique. Tabben med det hela är ju att vi inte
kan skjuta upp det, För då hinner den defenitivt inte komma innan skolan börjar. Kiss'n hugs by Emma.

Nu ska jag sätta igång Grey's anatomy och lägga mig i sängen ett tag. Är nämligen rätt trött efter igår :)


Blå glassbomb...
2010-01-01 / 00:54:57 / Knasigt!

...orsakade det här! Haaha. Men den var jäättegod :) Grejjen var den att den var dränkt i karamellfärg så allas tungor blev svarta! :D Fattar bara inte hur man lyckas få den att se ut som den gör. Har ALDRIG någonsin ätit en sån glass(bomb), En på miljonen. Nu har jag något att skryta om ;) Kan inte varit många som ätit en sånn.

.

Det var typ sånna där bloss på den ;)


.

Hampes tänder och tunga var NÄSTAN värst (efter mina)

.

Kusin, Freja och Jag framför spegeln i badrummet.

.

Om jag inte lipar hur ska ni då kunna se tungan? :o

.

Ingen kommentar plz ;) (btw, se markus tunga.. låååång)



Puuuusss! // Emma (Med blå tunga)


RSS 2.0