Mer om Korsö
2010-04-28 / 20:12:12 / Vardag

När vi kom dit så gick vi upp till vårat rum. Alla tjejor alltså och det första vi gjorde var att skjuta ihop alla våningsängar så att dem satt ihop. Det var nog meningen att vi skulle sova liiite men så blev det ju såklart inte! Vi dygnade och hade asroligt när vi satt i sängen allihopa och pratade (Bortsett från Saga och Emelie som klättrade upp och ner mellan brandstegen och killarnas hus & Alaufia som dansade till techno mellan halv fyra och kvart i fyra) Det slutade med att Anna... en lärare.. fick sitta och vakta oss tills vi somnade. Kommer inte änns ihåg att vi somnade eller hur länge vi sov (Kan det ha varit 2-3 timmar max?) men hon satt där iaf.

Andra dagen, igår med andra ord hade vi det rätt dött på dagen har jag för mig men till kvällen hade vi en "spökrunda" slash tipspromenad då våra fåniga lärare hade klätt sig i sopsäckar och filtar och gick runt och buade i skogen. Haha, kul var det. Vi gick i våra grupper.. vi var väl typ 8 i varje grupp & första "frågan" var uppe i fyren så vi var tvungna att springa upp av rädsla (för dem 6 långa trapporna) och när vi väl var uppe och hade svarat på frågan och skulle ner igen så är det sjäälvklart en lärare som skriker och hoppar fram längst bak i vårat "tåg" så alla börjar SPRINGA FORT ner för dem långa stentrapporna och lilla jag är ju självklart först. Så alla PUTTAR mig bakifrån och jag springer som någon jävla superhjälte. Så snabbt sprang jag! Hihi, som tur var så sprang jag inte såå snabbt så att jag snubblade.

Aja, det var bara liiiiiiiiite av allt som hänt under dem dagarna, för nu orkar jag inte skriva mer. Lite snabbt roligt bara, Korsö är egenligen en hemlig ö och man får inte vara där utan tillstånd. Då bryter man mot svensk lag.



Korsö fyr började byggas 1753 & Här inne sprang vi i kolsvart mörker med EN ficklampa - längst bak i "tåget" -.-


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Skriv vad du vill här (Jag svarar alltid på dem seriösa kommentarerna!)