Gråter nästan av glädje!
2010-06-10 / 17:30:56 / Om mig

Varning för typ bloggens längsta inlägg, EVER!: För jag är så j*vla happy just nu! :D Sommarlov i 2½ månad och jag fyller år om nio dagar. Åååh! Det jag skriver nu ger ingen som helst rättvisa till vad jag känner. Det är som att det bubblar av glädje i hela mig! och det här är liksom bara början på sommarlovet. Jag dööör.. Shit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Den här dagen har verkligen varit helt underbar. Det börjar med att vi har skolavslutning, det var lite jobbigt ibland alla bra känslor, för jag kommer att sakna mitt skåp *snyft* Haha, nej men jag gillade det. Så nu har jag t.om. pussat det och sagt hejdå. Hihi, jag är så ödmjuk mot det. Hur som helst så fortsatte jag, Amanda, Quennie, Anna och Hampus mot Donken och åt. Sedan bar det av mot Lekit som även det ligger i Mölnvik. Där kom vi på att vi ville blåsa såpbubblor så Hampus typ köpte värsta proffs-bubbel-jumbo-sak som man kunde blåsa enorma bubblor med. Det har vi underhållt oss med i några timmar. Haha, vi öppnade förpackningen i Mölnvik och typ slog oss ner utanför filmkedjan eller vad det heter. Alla typ stannade och kollade på för att det blev så sjukt stora bubblor. Haha, we are like famous now! Nejdå, men det kändes som det. För hade vi ställt fram en hink eller något så hade vi varit rika nu. Efter ett tag så gick jag och Quennie och köpte slushies för 10 kr/st om ni tycker att det är intressant. Melon/citron, Smultron & Cola.

Amanda lost her mobilephone, så vi letade efter den på donken och allt. Men den var inte där, så vi åkte tbx till skolan och letade där. Inte där heller var den! Då typ gick vi runt på skolan, helt tyst överallt och typ bara lärare där. Men hur som helst så gick vi runt där i olika husen och skrev på whiteboard tavlorna. Filip ♥ Anna, eller hur? ;) Så efter ett tag tröttnade vi och jag & hampus åkte hem. Anna, Quennie & Amanda gick hem till Anna, dem ska till Grisslinge Festen som är idag. Vill inte gå dit. 1. Typ bara fjortisar där 2. Vill inte lämna hampus hemma ensam, blir ju tråkigt för honom. Så, jag stannar hemma och chillar ist. första sommarlovsdagen.

När jag och Hampus kom hem så var det typ strömavbrott. Inte mörkt, eftersom det är typ super-duper-jätte-mega-ljust ute.. men varken kylen, lamporna, mikron, datorerna, teven eller något annat elektriskt funkaDE, nu gör det ju det såklart ;) Men det var ju tråk då. Så vi fortsatte att blåsa såpbubblor fast ute på balkongen istället.

Funderar på om jag ska ta med mig en tidning och en handduk och lägga mig ute någonstans och sola. Nu när solen skiner så får man ju passa på, var ju mulet imorse. Men ni vill väl ha lite bilder från dagen? Jag lägger in typ en bildbomb här nedanför så ni kan ha något vackert att titta på, puss på er mina läsare och hoppas ni får det bästa sommarlovet 2010, nej, detta låter som en bloggbegravning och jag ska inte sluta blogga. Verkligen inte. Bara påpekade det. Nej nu ska jag, Emma, aka "Nolifern" hitta på något kul. Ta vara på sommaren liksom ;D

Varning för en himla massa bubblor! Inte rätt ordning på bilderna, inte redigerade heller. ALLA är ifrån idag. Om ni undrar något om dem så är det bara att kommentera i inlägget. Jag svarar på allt. Förr eller senare! Haha.




















Känns som att, om jag lägger in fler bilder nu så kommer bloggen dampa på mig! ;)


1 Kommentarer
Mamma:

Kan bara le... så härligt att läsa din blogg och se alla bilder! Puss min älskling! <3



SKRIVET DEN: 2010-06-10 KL: 21:45:52 URL: http://majasmuskler.bloggspace.se



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Skriv vad du vill här (Jag svarar alltid på dem seriösa kommentarerna!)